Potrebujem pribrať ( antikoncepcia? )

Príspevok v téme: Potrebujem pribrať ( antikoncepcia? )
Andy123

Nie som anorektička ani bulimička. Nedržím diétu ani nič podobné. Je to GENETIKA ... som strašne chudá a nech som robila čokolvek nedokážem poriadne pribrať.
Kto z vás ma skúsenosti s ANTIKONCEPCIOU že ste nej pribrala? Rozmýšľam nad tým a nad nejakou vysokodávkovou antikoncepciou. Nebude to blbé keď pôdem na vyšetrenie a gynekologovi poviem len: Potrebujem pribrať prosím vás predpísali by ste mi antikoncepciu? :) Naozaj potrebujem radu ĎAKUJEM

Kylie89

pytam sa

a este ostrokyslu polievku som zjedla rano , pred tym reznom kuracim :)

a teraz si idem dat este acidko :)

Ja niekedy nejem cely den skoro nic, lebo nemam cas ,a niekedy zas jem jak svinaa :)

Kylie89

pytam sa ..

No dnes od rana ?

zapecene sendvice 2 so syrom a sunkou, rajcinku, papriku.
potom termix jahodovy
potom banan
potom predcasny obed sme mali o 10.30 taky kuraci rezen s ryzou som zjedla s frajerom napolku..
a teraz som doma a zjedla som rizoto + tri kysle uhorky
a este peciem akurat kuracie prsia zapecene so 4 druhmi syra + kari ryza k tomu a uhorky kysle a este palacinky ako dezert robim + slahacka + jahodovy kompot, to si dam tak za hodinku a pol, ked mi vytravi to rizoto :))

A ty si co dnes jedla / jedol ??
:)

Ale tak napr. vcera som tolko nejdela

rano tie toasty a termixy 2, obed som nestihla lebo som mala vela roboty , no a vecer som si dala velke big mac menu a mc sunday karamelovu :) a este take tycinky syrove som doma schrumala pri telke :))

Kylie89

Andy

Ja mam 176 cm a 49 kg.. takze vsetky ste stale na to lepsie nez ja..

Nie som anorekticka ani nic, normalne papam, i ked vela sa do mna nezmesti, ale snazim sa .. proste, vraj rychly metabolizmus :/ ...
HROZNEEEE !!

BMI mi vychadza 15.8

1,76 cm x 1,76 cm = 3,0976

49 kg : 3,0976 = 15.8 BMI

A podviziva je pod 19 ked vychaza..

Cize ja by som mala mat 59 kil, aby som nebola .. chyba mi 10 kilo pekne, ze ?

:(( Ako mam pribrat ?? :(

jojkaaaa

andy123

častokrát,je to len čistá závisť a sama si písala, ze si sa cítila dobre,len ťa niekto uzemnil a už bolo po dobrom pocite!
mne robia to isté a vieš čo odpoviem?...,,vies,anorexia ma prísne pravidlá" (raz som to započula od adely banasovej a sa mi to strasne zapacilo:D) ...a tak na mna pozrú, že či mi hrabe a ja sa len v duchu smejem:D..ozaj tvoje telo je len a len tvoje,tak kasli na druhych,oni maju asi problem sami so sebou a takto sa na tebe vyburuju.... a ak to mas geneticky dané (tak ako i ja)tak s tým už ledva niečo narobis...

odpovedam

HAK iba zadrziava vodu v tele - z toho niektore baby priberaju... ale v skutocnosti je to neziaduci ucinok pre telo. Ak chces pribrat, tak ti odporucam posilovnu pod dohladom trenera. Vypracuje ti cvicebny program i jedalnicek, cize tvoje priberanie bude trvalejsie... Ja som pri HAK dokonca schudla.

Uz nejaky cas priberam v posilovni a vysledky su fajn - za dva mesiace +5 kg. Teraz mam 50 kg pri vyske 157 cm. Stale vyzeram chudo, ale aspon vysportovane. Tak tie, ktore chcete pribrat, radsej cez pohyb nez umele hormony... tie vobec nemusia ucinkovat na pribratie :-)

silvus28

Ja mám 160 cm a 42 kg, beriem HAK - Triquilar, už dlhé roky a nepribrala som z neho ani deko...ale ani nechcem pribrať

Mozziillaa

ahoj, pridávam sa do skupinky geneticky chudučkých žien :) 160cm/45kg :) ... išla som podobnou stratégiou ako aj ty, teraz beriem vysokodávkovú antikoncepciu diane 35 uz skoro rok a ani deko sa na mna nenalepilo :) .... v kazdom pripade vysokodavkovu HAk nemozes brat viac ako 1 rok - teda neodporuca sa. radsej sa s tym zmier, alebo skus alternativu; sport (silove posilňovanie, t.j. že aspon naberies svalovej hmoty) a viac krat denne pestra strava bohata na bielkoviny.

Andy123

jojkaaaa

Leneže, ja som sa o to snažila... niekedy aj ked som sa obliekla perfektne do odevov na ktore som bola pyšna že som chuda a potom ma niekto schladil že... aha jaka anorektička... Ako sa potom môžem cítiť fajn? Co z toho ze sa pacim sama sebe ked ostatnym nie... Spravna zena nie je chuda ani tucna....ale zlaty stred.

jojkaaaa

bud hrda na to,ze si chuducka:)..
...tiez som sa stale trapila nad tym,ze som ako kostra (mam 168cm a 47kg),kazdy len to iste,ze priber,priber ,ale to jednoducho neslo ...
...a raz ma tak napadlo,ze kaslem na nich,nebudem sa uz viac trapit svojou vahou a tym,co si o mne myslia druhy..ide o to,co si o sebe myslis ty :)
a tak si zober,mozes papkat vsetko,co len chces a nikdy nebudes obezna a koli tomu,ze som ja chuda,tak nemam ani zdravotne problemy a nijak zvlastne ma to vobec neobmedzuje:)...tak troska hrdosti a netrap sa uz nad hlupostami, telo mas na to,aby ti sluzilo:)..