viem ze do ples.sezony je daleko,ale musi sa na plesy chodit len v dlhych robach?pacia sa mi take krasne spol.saty su kusok nad kolena tak neviem....nerada by som peniaze vyhodila len tak
kratke saty na ples?
ja to prave riesim tiez, v obdobi vianoc budeme mat na skole vianocny fakultny ples a ja mam este saty zo stuzkovej - kratke takej lesklo sivej farby s bolerkom, no skratka velmi pekne :) a rada by som ich znova vyuzila, predsalen nestali zrovna najmenej tak rozmyslam, ci su vhodne...
na ples jednoznacne dlhe...
ja som si kupila jedny kratke spolocenske saty pred rokom. a uz som ich stihla mat na 2 svadbach, na 2 plesoch a vezmem ich este minimalne na jednu svadbu. nemam taky pocit, zeby sa to nehodilo. su to saty po kolena, zo satenu a na satene je este taka cipkovana priehladna latka. su velmi pekne. ja mam k tomu dost vysoku postavu (178 cm) a tak mam dost problem kupit alebo pozicat si na seba akuratne saty. aj na skolsky ples, ktory bol pred dvoma rokmi som si bola poziciavat saty v pozicovni a tam mi vybrala jedne z najdlhsich modelov a este aj na ten model mi musela dosivat 2 cm tylu, lebo inak by mi boli kratke... takze kupou tychto siat, co mam som zabila 2 muchy jednou ranou: kupila som si saty, ktore sa hodia na taketo prilezitosti a nemusim si dosivat tyl ani nic podobne do nich, lebo iba ja viem, aka ma byt dlzka tychto siat a nie ti, ktori ma v nich uvidia... a okrem toho... u vysokych dievcat vyniknu nohy v takychto satach... :o)
ako pise jajkafr, podla bontonu musia byt dlhe ale mylsim ze nejde az o taky oficialny ples kludne by som zvolila kratsie:)
Zalezi aj na tom o aky ples ide. Ked je to len napr. nejaky hasicsky alebo skolsky ples, teda taky menej oficialny, tak pokojne aj kratke saty, ked su pekne a vkusne :)
bonka
bontón vraví, že na ples sa chodí v dlhých šatách až po zem s veľkým výstrihom, ale v dnešnej dobe sa nosia aj krátke šaty a pokiaľ nejdeš na ples v opere v Bratislave myslím si že to je jedno :)