Koľko bielkovín má semeno ?

civediamo

alusinka-no pekne:))mne zas povie že až by mi vyschlo v krku:)))jaj su ale vynaliezavy,ale aj tak sa nenapijem potom ani keby ho porazilo:)

alusinka

civediamo - preto moj chlap, vzdy pred kazdym oralom, da k posteli flasu vody.. :) vraj, ze aby mne zle nebolo, ale ja viem, ze to je preto, lebo svoje "vystreky" nechce pak citit pri bozkavani..

Raz som povedala kamaratovi, sprav sa do poharika, a ked to vypijes, tak ti ho v klude pak vyfajcim... Nuz,nestalo sa ani jedno, ani druhe... ;)

No dost bolo rozkose, zelam pekny vecer ;)

civediamo

:))jaaj ludia ja že toto je seriozna poradna a už odrana sa smejem až mi slzy teču čo za hovadiny niekto dokaže vymysliet a ešte to aj napisať:)))sem sa budem chodit odreagovať važne super:)))
k teme-riadan hovadina,ale ked chceš ochutnať vlastne semeno nehladaj si k tomu dovod ako vyhovorku,,,,a veru hej su chlapi čo to ochutnali,jedneho takeho poznam sam sa priznal,,,ale to je gay,,,,inač chlapci uvedomili ste si že ked potom svojim polovičkam date pusu ešte je citit tu chuť??:))

alusinka

Ja by som chcela vidiet chlapa, ktory by dokazal ochutnat svoje vlastne semeno...

Inak tie recicky o tom ake je to zdrave, chlapi pomerne casto vyuzivaju... Hmm, mozno sa najde nejaka co im na to naleti... Ja osobne to prehltam, ale nikdy som to nerobila preto, zeby to malo byt zdrave... A to s tym prichutenim.. To si mam akoze po kazdom oralnom sexe osolit resp. ocukrovat pusu? Uhm... Ja som rada, ze je to cim skor prec, a ze si to nemusis "vychutnavat"

Asi zjem husenicu, aby som to porovnala :)

AdamKrt

A take dazdovky, alebo rozne husenice a ina chrobac, ako maju vela bielkovin a zivin... :)

Teda, chcel by som vidiet zensku, co naleti niekomu na tie bielkoviny.... :)

alusinka

:) Podla mna su to len kecy, ktore si vymysleli nadrzani chlapi, aby im zeny vyfajcili... Vety typu: "Vsak je to zdrave, resp. je to dobre na plet."

... Osobne si myslim, ze ked chces ziskavat bielkoviny, tak ich najdes ovela viac aj v chutnejsich "pokrmoch" ako je toto..