Ako často sa so svojím partnerom milujete? Skúšate nové veci v posteli?

Príspevok v téme: Ako často sa so svojím partnerom milujete? Skúšate nové veci v posteli?
Nikki555

Ahoj všetci, zaujímalo by ma, ako často sa so svojím partnerom (hlavne pokiaľ spolu bývate), milujete (ostatní, čo ešte s partnerom nebývajú - kľudne sa tiež podelte o svoje skúsenosti!!!).

Ja bývam s partnerom vyse roka a sme spolu rok a pol, máme skvelý vzťah, len mám pocit, že nám to v sexe občas trošku \\\"zavrže\\\".. Ja sa s ním strašne rada milujem (nie som nymfomanka, ale proste je to s ním úžasné), no \\\"on to až tak moc nepotrebuje\\\". Rieši teraz celkom dosť finačnú situáciu a má 27 rokov.. Občas sa milujeme len 1x za týždeň, niekedy 1x za dva týždne.. A o iných veciach sa tiež moc nedá hovoriť, tak trošku ma to trápi, už som vzdala snahu ho k tomu povzbudzovat, alebo sa mu ponúkať, pripadám si divne.. Navyše, podľa jeho nie je \\\"jeho mužstvo\\\" také, aké by malo byť... Pre mňa je ale ideál a on o tom vie.. Ako ste na tom so svojimi partnermi vy? Riešite podobný problém???

Podeľte sa tiež o nejaké zaujímavé tipy na nové polohy, taktiky, praktiky... ;-) Teším sa na vaše odpovede!!! :))

AdamKrt

ewelin28:

aka velka dialka ? Tych 5x znamena, ze sa stretavate 5x do mesiaca, ci sa stretavate menej a castejsie milujete ?

ewelin28

u nas je to opacne zas..partner by to rad castejsie ako ja...a my fungujeme tak trochu na dialku..takze si uzivame mozno tak 5krat v mesiaci :)

AdamKrt

tibike811:

slo vernost v slovniku nepoznas ?
--------------------

Nikki555:

ale ako to pocitas ? Ci na pocet dni, alebo pocet milovani...

Napr. ak ma niekto vztah na dialku a nemze byt castejsie s partnerkou, tak to moze brat, ze su spolu povedzme, raz maximalne 2x do mesiaca. Ale zas tie milovania mozu byt viackrat pocas vikendu, ci aj viackrat pocas dna.

A i v priebehu jedneho milovania, ktore trva napr. 4 hodiny, mozes pocitat napr. ci ide o 1-2 kola. Taktiez neni kolo ako kolo, ked niekto ma rychlovku 5 minut, pre niekoho je rychlovka 40 minut alebo klasicke milovanie na niekolko hodin. A to este nepocitam rozne polohy...

Pritom, ked sa clovek miluje malo, je zle. Ked vela, tiez je zle :)

Najlepsie je to tak, aby to vyhovovalo obom.... :)

Niekto ma napr. silne reci, ako je sexualne zalozeny a potom sa ukaze, ze partner, ktory si myslel, ze neni tak sexualne zalozeny, je na to viac... :)