Ahoj všetci, zaujímalo by ma, ako často sa so svojím partnerom (hlavne pokiaľ spolu bývate), milujete (ostatní, čo ešte s partnerom nebývajú - kľudne sa tiež podelte o svoje skúsenosti!!!).
Ja bývam s partnerom vyse roka a sme spolu rok a pol, máme skvelý vzťah, len mám pocit, že nám to v sexe občas trošku \\\"zavrže\\\".. Ja sa s ním strašne rada milujem (nie som nymfomanka, ale proste je to s ním úžasné), no \\\"on to až tak moc nepotrebuje\\\". Rieši teraz celkom dosť finačnú situáciu a má 27 rokov.. Občas sa milujeme len 1x za týždeň, niekedy 1x za dva týždne.. A o iných veciach sa tiež moc nedá hovoriť, tak trošku ma to trápi, už som vzdala snahu ho k tomu povzbudzovat, alebo sa mu ponúkať, pripadám si divne.. Navyše, podľa jeho nie je \\\"jeho mužstvo\\\" také, aké by malo byť... Pre mňa je ale ideál a on o tom vie.. Ako ste na tom so svojimi partnermi vy? Riešite podobný problém???
Podeľte sa tiež o nejaké zaujímavé tipy na nové polohy, taktiky, praktiky... ;-) Teším sa na vaše odpovede!!! :))