Schudnem, kolko a je moj ciel realny?

Príspevok v téme: Schudnem, kolko a je moj ciel realny?
opálená:D

mam 18 rokov, 170cm

dnes rano som sa vazila: 64,9 kg
chcela by som mat do konca prazdnin 60kg. JE TO MOZNE ??

od dnes teda chcem papat tieto potraviny, mam vytvoreny jedalnicek pricom vecer nie sacharidy.

cottage, sunka kuracia a morčacia, suchare, tofu, tuniak, filé, cestoviny, zeleninova polievka, bielko, kuracie prsia, zelenina, salat, hneda ryza, celozrne pecivo,

nesolim, ovocie a mliecne produkty nejem - som alergička

mam normalnu postavu, len silnejsie stehna kao by osm chcela a vacsi zadok, brucho mam ploche.

brusaky, a hodinu na crossovom trenazery.

dakujem za kazdu odpoved, radu a nazor :)))

no je to len teraz na leto, taka brigada...casnicku v jednom klube, strasna otrava :/ tak ale peniazky nepadaju z neba ze..

no uz dva a pol roka osm nesla po schodoch peso :D...uz som si nato tak zvykla

AdamKrt

A co robis za pracu ? Niekde si totiz mozes zacvicit aj v praci...

Ci sestou do prace. Ak pracujes v takej vyskovej budove, tak ked si das schody do hora na najvyssie poschodie, dostatnes zabrat, pritom nemusis ani do posilky... A zabere Ti to chvilu. Pojdes na obed, zase po schodoch. Naspat, po schodoch... Takto mas par krat do dna peknu zaberacku.

AdamKrt:

ja dokazem rychlo pribrat aj a este rychlejsie schudnut.

vidim ze netrepes 2na3 ale ze vies o com pises, mas pravdu a vsetko co si napisal je pravda a ja to tak aj robim :)

nemyslim si ze chlapi maju radi vyzle, vlastne to viem kazdy moj byvaly aj terajsi priatel mi to hovori, ze mam dobru postavu, neplanujem byt vychrtla :) ale to by si musel vidiet moju postavu, sam by si povedal ze tych 5 kg este odle a bude to super :)))

no hej pohyb :(( ja pracujem v noci a cez den spim trz cez prazdniny, myslim ze ked ale v septembri zacne skola ktoru mam dost daleko a este k tomu maturujem tak schudnem jak nic :)))

AdamKrt

Tyrate sa tu pre somariny a pritom existuje kopec zien, ako napr. znama kucharka Nigella Lawson, ktore maju svoj sarm, charizmu, nejake kilecko naviac a su velmi pritazlive pre kopec muzov:

www.fanpix.net

syndi

ahoj opalená, ako uplne ta chapem co sa tyka tych stehien a zadku, mam ten isty problem. Podla mna do konca prazdnin to mozes zvladnut, sak ked si uz tolko schudla tak urcite vies ako na to aj teraz. Ja na tie stehna chodim behat, ale co ti poviem, mam slabu kondicku, takze s rychlou chodzou, este robim drepy a posilnovacky, ide to pomalicky, ale snad to zvladnem.

AdamKrt

Zalezi ako mas nastaveny metabolizmus. Niekdy cvicenie moze sposobit opak, ze priberies.

A tiez zalezi, ako je telo schopne spracovavat tuk, cukor atd. Niekto priberie aj z ovocia...

Radsej jedz normalne male porcie, casto, aspon 5x denne, aby si nebola hladna. Zdravu stravu, vela vody a nejake to cvicenie na udrzanie. Postupne budes mat nejaku postavu. Telo, ked chudne, tak sa snazi prirodzene a ustali sa na nejakej prirodzenej vahe... Tu uz nema vyznam posuvat dole.

Si na omyle, ak si myslis, ze chlapom sa pacia len vyzle. Na zenach je pekne, ak maju svoje krivky. Krv a mlieko. Ked je zenu za co chytit.

Ked sa budes viac pohybovat a prirodzene bez diety dojdes na tu vahu co si mala cca 62kg, tak to urcite bude lepsie, ako ked si budes chcet dietami rozhasit metabolizmus. Potom sa to bude horsie napravat.

adam krt:

dakujem, mas pravdu ale ja chcem pripadat pekna aj sebe :)) a citit sa dobre.
ja som za dva roky schudla zdravo z 82kg na 62,6kg....len som trz pribrala na tuto vahu lebo cele prazdniny nic nerobim :D :( len pridem unavena z roboty...nemyslim ze priberiem este, preco ty myslis ?

double dog: dik za podporu ;) skusim