Nespavost

poliewoocka

Sedmikraska:pomysli na to ze uz mu/jej je uz dobre,vtel sa do jej/jeho tela,vnimaj Boha,svoj osud a to ze sme len duse v ludskych schrankach..

sedmikraska

Ak vam niekto zomrel v blizkej dobe z rodiny ako mne, tak sa len tazko pred spanim da mysliet na nieco pekne. Dnes som napriklad zase celu noc nespala, podarilo sa mi to az o pol 11 miestneho casu a o 12,45 som sa uz znovu zobudila. Uz som naozaj z toho unavena. Neskusala som ale ziadne tabletky ( nejem ich rada ) ale vyskusam aspon to magnezium. Dakujem

poliewoocka

Zaqcni sportovat najmenej kazdy druhy den,potom letna sprcha,po piatej nejedz,pred spanim mliecko alebo bylinkovy cajik s medom a ked si lahnes-mimochodom aj vyber vankusa je dost dolezity,najlepsie anatomicky-tak si postupne uvolni cele svalstvo a psychicky sa nalad...nerozmyslaj nad zmyslom zivota a pod...PRAJEM SLADKE SNY:-)))

Ivka 1

Tak na srdce by som dala Omega 3 a Omega 6
mastné kyseliny, vhodné je aj ginko a ešte
by mohla skúsiť na celkovú pohodu Aloe Vera Gél s prídavkom broskyň.My sme tak našim znížili zoznam liekov,ktoré každý
deň museli užívať z 12 na 4. Cítia sa veľmi dobre a sú aj v psychickej pohode.
Samozrejme,že to neuškodí aj mladším.
pohode

RNG

Klucove slovo je ale forma, lebo od toho zavisi absorbcia
Siran vapenaty sa nemoze absorbovat , ani siran horecnaty.
Zaludocna kyselina(chlorovodikova) je slabsia, ako sirova, takze sa z nich nemozu vytvorit rozpustne chloridy.
A oba sirany su prakticky nerozpustne vo vode, cize sa nemozu absorbovat ani zabudovat do kosti nijako.(Kosti neobsahuju sirany) Ale kamene vytvorit mozu...

agina

Nie, stale rozprava, ake je magnezium zdrave na srdce apd., avsak ked jej poviem, ze sa jej to usadza v cievach, tak to ako keby som hrach na stenu hadzala.A pritom mam na nohach krcove zily hrube ako moj ukazovak.Ono je to tazko...starym ludom nevysvetlis.Sice nie je az taka stara, ma 58. Tvrdost vody sposobuje vapnik a horcik.

Ivka 1

Áno ale pokiaľ sú nosiče /draslík a horčík/ tak sa vápnik ukladá v kostiach
a nie napr.v cievach,ľadvinách a pod.
Samozrejme najlepšia je prevencia a napr.ženy po 40 by mali preventívne užívať minerálne látky,kvôli osteoporóze,hoci
už sú zaznamenané prípady,keď napr.26 ročná má pokročilú osteopéniu.
Agina a na čo jej má pomôcť ? Má ťažkosti so spánkom ?

RNG

Doma sa vseobecne pije vela mineralnych vod so slepou vierou, ze su zdrave.
Obsah ale su hlavne slabo rozpustne uhlicitany, sirany , ktore nevieme absorbovat a privela ludi ma z nich ladvinove kamene.
Ja viem len z pozorovania ludi napr v Lucenci, kde piju mnohi artezsku vodu miesto cistej makkej povrchovej vody, na co je nase telo za miliony rokov usposobene.
Percento ludi z ladvinovymi a mocovymi kamenami je tam extremne. A to tam nikto nechce vidiet.
Ved to vidiet jasne z usadenin na trubkach z ktorych tecie ta voda alebo z usadenin na flaskach, ktore na tu vodu pouzivaju.
Nechapem to, ludia si nedavaju 2 a 2 dokopy....