svrbenie v posve a bolesti

Príspevok v téme: svrbenie v posve a bolesti
malinka4623

Bola som u gynekologicky nic ze sa mi nenaslo vsetko v poriadku len mam asi narusené to prostredie dala mi tabletku ked to bude svrbiet a este ze som si mala v lekarni kupit Gynocaps, vsetko som douzívala a nic mi nezabralo. Mate podobné skúsenosti.? Poznate nejaké bylinky co by na to pomohli?Aj som pocitovala ze ma to niekedy aj bolelo..

jajkafr

malinka
SynBio je super mne ho odporúčil gastroenterológ... vyše roka som mala výtok, výtery boli negatívne napriek tomu som vybrala kadejaké krémy a tablety a nič nepomohlo... asi pred mesiacom som začala brať SynBio kvôli inému problému, ale výtok zmyzol potom som bola konečne po roku na kúpalisku a výtok sa mi vrátil nasadila som si na 2 dni Macminor masť čo som mala ešte doma a výtok prestal úplne ... predpokladám, že pomohlo aj SynBio :)

Robert.

malinka4623: Dovodom infekcii v posve byva otrava (amalgamove plomby, ockovania, antibiotika, pesticidy...) a nevhodna strava. Okmazite pomozu antibakterialne lieky, skus MMS2. Ale rieseniem je len detoxikacia a mierna zmena stravy.

malinka4623

lekarnicka mi poradila probiotiká tie ze zastavia rozmnozovanie bakterii pre mna su tie vlozky uz slabé ak je to rozmnozené kupila som si SynBio

daria29

vyskušaj používať Anionové vložky aspom 1 mesiac!je to 1 balík - 30 ks.Aniony ničia baktérie,parazity, ktoré spôsobuju svrbenia. Anionové vložky sa používaju po operáciách,po pohlavnom styku,pri zápaloch,po pôrodoch,po kupaní v bazénoch.Su liečebno-preventívne, očistuju organizmus.

malinka4623

nie antikoncepciu nepouzívam , vyhladala som na nete a tam radili na hygienu pouzívat Chilly Intima a nej.babenka pouzívala Multi Gyn Gel a ze jej pomohol poznáte to?

mjanik

podľa akupunktúry svrbenie je spôsobené špatnou funkciou pečene a sleziny,treba ich energeticky zosúladiť a to vie najlepšie akupunktúra

Karina

no je zvlastne, ze ti nic nenasla... bolesti a svrbenie su zvacsa sprievodnym javom kvasiniek... pokial mas narusene prostredie, tak sa vyvaruj pohlavnemu styku, kupaliskam, tesnym nohaviciam, tango nohavickam a hocicomu, co by ta tam mohlo trosku drazdit..:) a mozno by si si mohla kupit nejake probiotika, ja som uzivala Super Dophilus, je sice trosku drahsie ale malo by byt presne na zenske problemy, porad sa s lekarnikom