Kvasinky u muža?

Príspevok v téme: Kvasinky u muža?
AndrejXX

Ahojte,
bojím sa že mám príznaky kvasiniek alebo "mykózy" .. ale neviem či sa môže vyskytovať aj u muža .. ?
Moje príznaky : začervenaný žalud (len na istých miestach), občasné svrbenie a pálenie. Sex som ešte nemal, ale partnerku mám (mesiac) a určite by som ju nechcel nakaziť :-(
Treba ísť na vyšetrenie alebo sa to dá nejako preliečiť aj doma? Ak je nutná návšteva u môjho urológa, tak tam pôjdem už hneď v piatok .. Prosím odpíšte ..

Andrej

niekto

na kvasinky sa pouziva canesten je volno predajny a ano moze to mat aj chlap ale moze to byt cokolvek napr nejaka bakteria a tam canesen nezabera

AndrejXX

Skoro vždy sa mi stáva, že trasiem ako blázon (doslova mačkám) a keď dám do nohavíc cítim ako mi pár kvapiek ešte vytečie .. dnes som slopal len urologické čaje a tak isto aj včera a záhadne červená farba zmizla. Po masturbácií ma ale pálilo pri močení, ale len spočiatku. Ako keby taký rez. Pri ostatnom močení už ale nie, len po masturbácií. Dnes som zistil že môj urológ má dva týždne dovolenku, takže mne neostáva nič iné, len sa liečiť doma. Avšak žaluď už je v pohode, aj pokožka na ňom. Je to oveľa lepšie než včera. Ale prekvapilo ma to močenie ..

AdamKrt

Utieras sa dobre ? Lebo zacervenanie a svrbenie moze byt napr. z toho, keby si trpel inkontinenciou, zeby Ti trochu mocu vytekalo, ostalo na zaludi. Alebo by si si ho zle vytriasol, utrel....

Kludne moze pomoct napr. namacanie zaluda a predkozky vo vlaznom repikovom caji. Napr. 2x denne