Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

normalny pocet sex.partnerov ?

ean

kysucan 150 ?!!!!! a ze rozdavas radost :))) preboha :))) to ja som podla tvojej normy nestastnica nestastna :)

larak
si mlada takze 5-6 je v pohode aj tie zakopnutia su to len take veku primerane
nezdary ktore su zdrojom poznania

AdamKrt

kysucan:

a vsetkych 150 zien bolo slobodnych a ani jedna nepodvadzala partnera ? Si si isty, ze to niekomu neublizilo ? Krvne testy na pohlavne choroby si si urobil, ze nieco nemas, ci si od niekoho nechytil a nepreniesol na inu zenu ? ;-)

kysucan

ja mam 34 rokov a sexoval som doteraz asi so 150 zenami. mam to asi v genoch, otec tiez rad behal za babami. niekto by povedal ze mozno je to vela a ze to nie je spravne atd. co je spravne? podla mna spravne je to ked si uzijes zivot a nikomu neublizujes a rozdavas radost. nie ked vytvaras zbytocne normy a pocit viny v ludoch, ktori vycnievaju z radu.

miška122

Ahoj. Podľa mňa si myslím že to číslo je normálne. Pokiaľ niesi osoba, ktorá sa naozaj fláka po diskotékach, tak je úplne v poriadku...

macka26

janek, zase inteligenty prispevok. sexuologovia urcite odporucaju striedat parnerov, este napis ze bez kondomu a to ma uz uplne pobavis...

janekMY33

Nie v dnesnej dobe sexuologovia doporucuju zenam striedat aj viacej partnerou aspon vedia potom co sa im paci co nie

t333

cisto individualna vec. to ti povedia aj sexuologovia..
ja sa smejem na tom ako sa kazdy chce zmestit do nejakeho statistickeho priemeru a potom.
proste zi si po svojom... rob si co chces ak tym neobmedzujes inych a neublizjes im.

l_O_l

viem o ludoch v mojom okoli,kt. mali fakt že vela sexualnych partnerov a maju 19 max.20 rokov a cital som aj o pripadoch ked mal muz 60partneriek za nejaku dobu(nebola dlha,ale nepamatam uz presne) cižeto je rozne individualne,ale dobou sa to meni