ahojte..mam vysku 177cm..kedysi som mala 69kil... za posledneho pol roka som pribrala 15kil..snazim sa chudntu ale nech robim co robim stael priberam..uz mam 90kil a dole to nejde:( co robim zle?
Rychle priberanie..
ahojte je to individualne dost velkym percentom zohrava metabolizmus cloveka a zaroven stitna zlaza no ak je vsetko zdravotne v poriadku tak to znamena vacsinou ze osoba ma zly jedalnicek zle tekutiny a malo pohýbu (zla zivotosprava)tuky sa potom ukladaju neskor mozu nastat depresie. Clovek si v prvom rade musi uvedomit ci vlastne chce nieco pre seba urobit a hlavne pre koho to je dobre ? ci to robi pre seba alebo niekoho ineho produkty na chudnoutie su vyhodene peniaze a nicia mikrofloru a zdravie cloveka.
Ahojte..pridavam sa aj ja....pravidelne cvicievam....avsak mavam v posledny mesiac dne kedy mi casovo nic nevychdza..cize sportujem vtedy max raz/tyzden...je to vsak len posldeny mesiac....stravujem sa
R....ovsene vlocky, nakrajany banan, jahody-zaliate jogurtom
D-ovocie
O-vacsinou mavam tri krat za tyzden varenu stravu, snazim sa v jedalni vyberat tie zdravsie jedla, inak si mrobievma salaty, resp mam nejaky tuniakovy salat+zelenina+pecivo
Ol-tvaroh; zelenina; niekedy vynecham vzhladom k tomu ze nie som hladna
V- zeleninovy salat; cottage cheese; tuniakovy salat; mozzarella+ ku vsetkemu zelenina
Avsak ked necvicievam citim zo dna na den na bokoch ze sa mi zvacsuju, stehna tiez....citim to na rifiach do ktorych sa coraz tazsie dostavam
neviem kde robim chybu..kedze aj ked niekekdy nemam cas na cvicenie, 70% vsetkeho je strava...mam zly jedalnicek???
urcite chod k endokrinologicke na vysetrenie stitnej zlazy aj mne sa daco podobne v minulosti stalo nok mi neveril ze nezerem a priberam potom sa mi to za necely rok stabilizovalo tak chod to skontrolovat.
Ahojte, už veľmi dlhú dobu držím diétu..a nie je prvá. Dokonca aj cvičím....ale vôbec nechudnem práve naopak...stále priberám..viac a viac...už naozaj neviem čo mám robiť...bola som aj u rôznych lekárov, vraj som zdravá ako ryba..nič mi nie je, ale kilogramy pribúdajú a ja som úplne zúfala, mám z toho depresie....jem zdravo, veľa sa hýbem a aj napriek tomu som za posledné dva týždne pribrala 4kg :( Ja naozaj neviem kde je chyba :( Poradte mi niekto prosím!!
Mam podobny nazor, a to sice k tvojmu jedalnicku. 70 - 80% percent pri chudnti tvori strava. CO, KOLKO a KEDY jes.
Takze konkretne, aky rozok? Co je to nieco k nemu? Kde je zelenina? Zeleninu by si mala jest takmer ku kazdemu jedlu, denne cca 500g. Na obed ake polievky? Zahustene tukom a mukou su uplne nevhodne, jest by si mala len vyvar a zeleninove polievky, zahustene rozmixovanou zeleninou, zemiakom alebo ovsenymi vlockami. Polovica hlavneho jedla? Zle. Mala by to byt natural ryza, vareny zemiak, celozrnne cestoviny (-priloha v malom mnozstve, t. j. 100g) s na prirodno hydinou, rybou a velkou porciou zeleniny. Ovocko z olovrantu radsej na desiatu s bielym jogurtom a par kusov natural orechov alebo semien. Na olovrant napr. kusok celozrnneho chleba s bielkovinou (vajickom, cottage syrom, hydinovou sunkou, tvrdy syr do 30% tuku v susine, tofu, tvaroh, acidko, tuniak vo vl. stave...)+ zelenina. A na veceru opat nejaka bielkovina, moze byt aj z obeda masko ci ryza bez prilohy. Ziadne nejedenie po siestej, ale posledne lahke jedlo, zelenina (kalerab, alebo mrkva na chrumanie, ci pohar acidka) este 2 - 3 hodiny pred spanim (v opacnom pripade brzdis chudnutie spomalovanim metabolizmu). Jedavaj lahke, nizkokaloricke jedla kazde 2 - 3 hodiny, tekutin cca 3l, pouzivaj lyzicku rastlinneho oleja na pripravu jedal, a par kvapiek panenskeho do salatov. Ziadne vyprazanie ani smazenie, ziadna biela muka ani rafinovany cukor, udeniny, zivocisne tuky, slane ci sladke pochutiny, fast foody.
No ak sa ti podari dodrziavat takyto, resp. obdobny jedalnicek, urcite budes chudnut ; K tomu nejaky pravidelny pohyb a vysledok je zaruceny!
Aký rožok a s čím? Piť by si mala ráno k tomu čaj a keď som pri tom nepíšeš nič o tekutinách... A nepociťuješ poobede hlad? Kedy chodíš cvičiť? Čo cvičíš vo fitku?
bola si uz na vysetreni? mozno mas problem zo stitnou zlazou...