Po vysadeni antidepresiv do normalu

dida5555

Ahojte chcem poradit brala som antidepresiva pol roka a vysadila som ich zo dna na den.mam zavraty,som unavena.je to koli tomu ze som ich prestala brat zo dna na den?

rena23

Ahoj, Austina, zbytocne si piseme na 2 temach - tato ma byt o vysadeni AD a tam este nie sme. ;-) Pod na "depresiu". ;-)

Austina

Aha,vdaka.ANo ako som uz v diskusii o PP napisala,dnes som sa odhodlala ist k doktorke a ta ma odporucila k psychiatrovi,ono je to skor PP ,predtym aj depresivne nalady,neviem,ci to mozem charakterizovat priamo ako deprseiu,to bolo skor take kratkodobe vedlajsie posobenie tej PP si myslim.A tiez z poruchy stitnej zlazy vraj mozem byt apaticka bez chuti do zivota,to vraj je zas trosku inde.Takze si idem po lieky:D Vdaka za rady.A uvidim co dalej.TErapia spociva v rozhovoroch s psychologom resp,s psychiatrom,ano?Ci aj nejaka relaxacia,knizky?

rena23

H20, jasne, ze neriesia pricinu, len vyrovnavaju nedostatok serotoninu v mozgu. Pricina sa odstranuje terapiou, ale treba to kombinovat!

H2O

Austina, v konečnom dôsledku narobia .. treba prísť na to, z čoho tá depresia vznikla - telo tým len ukazuje, že niečo s ním nie je v poriadku ..

rena23

Austina, urcite brat! Kym AD zaberu trva to niekolko tyzdnov, dokonca niekedy sa na zaciatku mozu priznaky zhorsit a vtedy to vela ludi vzda, ale to je chyba. Treba vydrzat, nakoniec urcite pomozu! Ale to je k inej teme! ;-)

Austina

Ok vdaka.TEraz je tu otazka:Brat ci nebrat?K doktorovi ma to velmi netaha ,stale vaham,ci to uvladnem sama.Ci tie lieky nenarobia viac skody ako uzitku.