prosim vas, ked prestanem brat antidepresiva, po akom case sa zvykne dat telo do stavu ako predtym? myslim tym najma vahu, ktora mi stupla pocas uzivania AD. dakujem za odpovede.
Po vysadeni antidepresiv do normalu
Tomu ver, ze je to kvoli tomu! Musia sa vysadzovat pomaly postupne!!!
Ahojte chcem poradit brala som antidepresiva pol roka a vysadila som ich zo dna na den.mam zavraty,som unavena.je to koli tomu ze som ich prestala brat zo dna na den?
Ahoj, Austina, zbytocne si piseme na 2 temach - tato ma byt o vysadeni AD a tam este nie sme. ;-) Pod na "depresiu". ;-)
Aha,vdaka.ANo ako som uz v diskusii o PP napisala,dnes som sa odhodlala ist k doktorke a ta ma odporucila k psychiatrovi,ono je to skor PP ,predtym aj depresivne nalady,neviem,ci to mozem charakterizovat priamo ako deprseiu,to bolo skor take kratkodobe vedlajsie posobenie tej PP si myslim.A tiez z poruchy stitnej zlazy vraj mozem byt apaticka bez chuti do zivota,to vraj je zas trosku inde.Takze si idem po lieky:D Vdaka za rady.A uvidim co dalej.TErapia spociva v rozhovoroch s psychologom resp,s psychiatrom,ano?Ci aj nejaka relaxacia,knizky?
H20, jasne, ze neriesia pricinu, len vyrovnavaju nedostatok serotoninu v mozgu. Pricina sa odstranuje terapiou, ale treba to kombinovat!
resp. pp
Austina, v konečnom dôsledku narobia .. treba prísť na to, z čoho tá depresia vznikla - telo tým len ukazuje, že niečo s ním nie je v poriadku ..
Antidepresíva NELIEČIA primárnu poruchu, ktorá spôsobila depresiu, len utlmujú príznaky! ...
Austina, urcite brat! Kym AD zaberu trva to niekolko tyzdnov, dokonca niekedy sa na zaciatku mozu priznaky zhorsit a vtedy to vela ludi vzda, ale to je chyba. Treba vydrzat, nakoniec urcite pomozu! Ale to je k inej teme! ;-)
Ok vdaka.TEraz je tu otazka:Brat ci nebrat?K doktorovi ma to velmi netaha ,stale vaham,ci to uvladnem sama.Ci tie lieky nenarobia viac skody ako uzitku.