drzim dietu a rozmyslam ci je kava tiez vhodna pri chudnuti (nepytam sa na zdravie ani zdravotne problemy, ale ci to nie je nieco ako cokolada co sa jemne odporuje s chudnutim) :)
a samozrejme bez cukru, ked tak tak trochu nizkot. mlieka
co na to hovorite?
kava - kalorie
a este jedna otazka :) je jedno aka to je kava? ci zalievana alebo neska?
ked sme uz pri kave, je zname, ze kava obsahuje vela antioxidantov, sa chcem opytat ci to plati aj pre tie ,,nase,, kavy ako je napriklad Popradska kava. a ci aj pre tie granulovane ako je Nescafe :)
A čo káva 2v1?
super dakujem vsetkym, tak dnes sa na nu uz tesim :)
Ked uz o tom spalovani tukov v suvislosti s kavou (cistou)- tak cca 30 minut pred cvicenim + vit. C :) Co ovsem zabera len u slabych kavickarov.
A ano, ma zanedbatelnu kaloricku hodnotu.
kofeín podporuje chudnutie, káva bez cukru maximálne s troškou mlieka práveže naštartuje spalovanie ;)
ja som skúšala, acidko do kávy nepatrí:D áno, urobia sa ti tie hrudky a potom máš pokazené acidko aj kávu. a v podstate áno, káva je vhodná pri chudnutí, ale treba o to viacej piť.
acidko do kávy? to sa pototo... však acidko je kyslé, urobia sa ti zrazené hrudky. teda ešte som neskúšala, len predpokladám.
ved preto sa pytam lebo netusim kolko moze mat taka kava :))
a ked nemam mlieko mozem do toho kvapnut aspon stipku acidka? ci to bude jemne hnusne? :))