Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepčné náplaste EVRA

matka7777777

caute baby,neviete mi poradit,ucinkuje evra rovnako,ak mam nonstop(mam prave2.nalepku v zivote) odlepene okraje asi 2-3mm? ale v strede drzi perfektne..len som si ju dala na brusko a ked sa zohnem-logikcy,sa trocha krci a vytvorili sa tam dve male vzduchve bublinky...mozem s frajerom suulozit:)?

ivka55

Ahojte kočky, chcela by som sa vás spýtať na názor... Kde je podľa vás najlepšie miesto pre nalepenie Evry? Náplaste úžívam zatiaľ len druhý týždeň, prvú som si nalepila hneď po nástupe menzesu, ale dnes už som v 9. dni cyklu a stále dosť intenzívne špiním, cítim sa slabá a už 2 dni mi je dosť špatne od žalúdka. Máte niekto takéto skúsenosti? Myslíte, že by to mohlo byť tým že mám obezitu 1. stupňa a cez tukovú vrstvu nie sú hormóny schopné vstrebávať sa do krvi v takom množstve ako by mali? Za každý názor ďakujem. Iva

kakakaaa :)

Ahojte...dnes som si prvýkrat nalepila náplasť evra..ako však nemám skúsenosti s touto náplastou nalepila som si ju v oblasti medzi horným stredom chrbta a lopatkou..spočiatku tam dobre sedela,bez vzduchových bubliniek..avšak teraz nadobúdam pocit,že to miesto je asi pohyblivé..a ako si som pozabudla nato,že som aktívna volejbalistka.a ako hýbem ramenom(samozrejme lopatkou)tak mam pocit, že sa náplasť akoby nie že bublinkuje..ale skôr odliepa na tak hrbolčekovito..aj trochu v strede..je to v poriadku alebo mám vymeniť naplasť..vdaka

aluska

kika232 nie, nie je to v pohode, pretoze podla pribaloveho sa ma nalepit do 24 hodin od zacatia menzesu
neviem preco taketo pokyny nedodrziavas
este si uplne pokasles cyklus, s takymito vecami sa nezahrava
na tvojom mieste sa chranim cely mesiac

kika232

Ahojte, včera som si nalepila prvý krát náplasť ale až po menštruácii, chcela by som sa poradiť či je to v pohode a po akom čase môžem mať bezpečný sex. Ďakujem za radu.

piratka

ako dalej? dnes som mala dat 3 naplast ale som dostala menzesz, teraz mam dat? A ako dalej 4 tyzden mam vynechat? Teraz neviem ako mam postupovat poradte mi prosim

susi885

Zdravim, ja pouzivam naplaste evra viac ako 2 roky a nemam ziadne problemy.
Je pravda, ze na dovolenke sa trochu odlepila, ale nic take ze plavala vedla mna.

jullka

ahojte baby. tak ja som zatial spokojna ale skusala som ju vo vode ked sme sa boli kupat a to som sa kupala len hodku a nalepka uz plavala vedla mna. inak mi drzi super iba v tej vode.tak sa chcem opytata gynekologa ze ked pojdem na dovolenku na 2 tyzdne ci sa nebude moct dat tabletky na ten mesiac a potom naspat na evru naplaste. skusala ste niektora takto????