Rozne druhy antikoncepcie?

Príspevok v téme: Rozne druhy antikoncepcie?
misheliiik

Ahojte počula som od niekoho že sa dá vybrať taká antikoncepcia,že buď pomáha zabrániť vytváraniu vyrážok,akné,alebo že na zvačšenie pŕs,alebo takéto že aké si vyberiem.Je to pravda dá sa to tak? a ešte jedna otázka.Priberá sa z toho?pretože naozaj nemám potrebu pribrať.Ak by ste mi mohli poradiť kto akú používa.A aké ste mali z nej vedl.účinky.Ďakujem

lioness_01

žiadna antikoncepcia nezväčší prsia... je to iba naliatie vodou, resp. telo zadrží vodu, a tm pádom priberieš aj na váhe a zdanlivo sa zväčšia prsia ale je to pomerne bolestivé... teda nie u každej, ale po väčšine... a samozrejme, po vysadení to zmizne...

jajka001_

ano, co sa tyka akne , tam je ten ucinok dokazany. ved aj najma kvoli tomu si to baby nechavaju predpisovat. mlade baby ktore ani sexualne neziju (aj ked v dnesnej dobe je to asi uz vzacnost)

misheliiik

veď hej na to zameranie som sa chcela opýtať,či je to naozaj pravda,že z jednej na to určenej sa ti to zlepší napr akné,alebo tak..

jajka001_

je to individualne, nemusi ti kazda hak sadnut, mozes z nich mat problemy, bolesti brucha, priberanie, vypadavanie vlasov, zhorsenie pleti atd. to ze sa ti zvacsia prsia moze byt a nemusi. aj to suvisi s tym, ci priberies. dalej, su specialne druhy hak zamerane na akne, ako napr Diane35.
a je to naozaj individulne, co sadne jednej, nemusi tebe.