Ahoj, užíva niekto liek Aulin? Aké máte skúsenosti s vedľajšími účinkami? Viem, že je ťažký na žalúdok, ale už dvakrát som si všimla ešte inú vec, že asi na tretí - štvrtý deň od začatia užívania som dostala teploty okolo 37,5 a pocit ako pri chrípke, únava, malátnosť atd... Neviem, či by to už dvakrát mohla byť náhoda, alebo to súvisí s Aulinom? Máte podobnú skúsenosť? Určite pôjdem aj doktorke, ktorá mi ho predpísala, ale termín mám až koncom augusta.
Aulin - vedľajšie účinky
a nie je tam napisane ze teplota? lebo take ako nepohoda to nie je to, to by tam napisali normalne, ze teplota, tak potom to nie je dobre, ked mavas teploty. nahrad aulin niecim inym. teda ked sa da. alebo jednoducho zavolaj tej lekarke do ambulancie :)
ja ho tiez beriem len tak podla potreby, raz za masiac mozno, prvy raz mi zabral krasne, bez problemov a druhy a treti raz prisli tie teploty, zakazdym som ho hned vysadila, lebo sa tam zas pise, ze sa nema brat pri teplote
pozeram letak, je tam cosi v zriedkavych vedlajsich ucinkoch - pocit zdravotnej nepohody, to akoze mozu byt tie teploty??
a nepise to v pribalovom letaku ? ja beriem aulin iba tak mozno raz za dva mesiace, tak neviem povedat