Ahoj, užíva niekto liek Aulin? Aké máte skúsenosti s vedľajšími účinkami? Viem, že je ťažký na žalúdok, ale už dvakrát som si všimla ešte inú vec, že asi na tretí - štvrtý deň od začatia užívania som dostala teploty okolo 37,5 a pocit ako pri chrípke, únava, malátnosť atd... Neviem, či by to už dvakrát mohla byť náhoda, alebo to súvisí s Aulinom? Máte podobnú skúsenosť? Určite pôjdem aj doktorke, ktorá mi ho predpísala, ale termín mám až koncom augusta.
Aulin - vedľajšie účinky
jasné, môže pomôcť, ale bolesť zubov treba riešiť návštevou zubára nie liekmi
Ma niekto skúsenosť Aulin moze pomoct aj pri bolestí zubov?? Je to ako flektor
Ja užívam Aulin raz mesačne v prvý deň menštruácie keď mám najsilnejšie kŕče a nepociťujem žiadne vedlajšie účinky. Pomáha mi to. Zvičajne do približne pol hodinky my kŕče ustúpia a mám pokoj celý mesiac.
Som Slovenka.O liečbe ME/CFS - chronický únavový syndrom som sa dozvedela na internete( lebo slovenskí lekári vôbec nemajú ani páru o tejto nemoci a nie to liečbe)a pravidelne sledujem webovu stránku ME/CFS.cz.Sú tam skutočne komplexné informácie.Aj o vývoji liekov k liečbe ME/CFS.Hlavne si dajte vyšetriť u infektológa či nemáte aktívne infekčné ochorenie.Ja mám veľmi dobré skúsenosti s klinikou v UVN- Ružomberok.Teraz užívam mladý jačmeň a chlorellu tiež detoxikačné náplaste.Milgamu v tabletách,vitamín C 500 mg denne,a potravinový doplnok Menolistica-je to prírodný hormon progesteron.Hlavne dodržiavam telesnú aktivitu a dozerám sa ako len viem.Teraz by som mala brať Lyriku no o ďalšej liečbe ešte nie som rozhodnutá( veľa študujem -iba tak si najviac pomôžete- verte).
ďakujem :)
držím palčeky... možno tá prírodná liečba pomôže a akupunktúru si neskúšala vraj je veľmi dobrá pri bolestiach sama som ju neskúsila ale rozmýšľam nad ňou kvôli chrbtici :)
ja len dufam, ze mi co najskor poriadne zaberie ta prirodna liecba, lebo z tychto chemickych liekov ma raz porazi.... kym najdem taky co pomaha a neprejavia sa mi po chvili neziaduce ucinky, tak aj umrem :)
priala by som si, aby tie teploty neboli z Aulinu, aby zase zaberal jak ten prvy krat, lenze mam takeho tusaka, ze to budem musiet s nim zabalit
ja som tak mala problém na ortopédii po každom lieku čo mi dal mi bolo zle ... doktor sa ma pýtal že či mám tráviačku jak bábätko a že či papám len kašičky :D