Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa uchranit pre rakovinou ?

Príspevok v téme: ako sa uchranit pre rakovinou ?
levanderka

dopredu pisem, ze bola by som rada aby sa k tejto teme vyjadrovali ludia, co sa v tejto problematike vyznaju.reci typu, to sa neda a tak sem nepiste, pozerala som dokument, ze ludstvo sa meni, geny sa menia na zaklade stravovania, na zaklade vonkajsieho prostredia atd...

a teraz k teme. v rodine mame rakovinu, nie jeden pripad, dokopy asi 10 pripadov, viacgeneracne. rozne druhy, leukemia, nadory na prostate, myomy, rakovina pluc, zakovina zaludka atd. chcem sa opytat, ci vie niekto ako sa tomu vyhnut, co popripadne jest, ake bylinne caje pit atd.
dopredu pisem stravujem sa zdravo, prevazne ovocie, zelenina,pribioticke jogurty.nejem vyprazane jedla , slane veci ( chipsy ) tucne veci atd ...

tak prosim o radu, ci sa da ujst dedicnosti ...

Nina26

H2O chcela by som Ťa poprosiť o tabuľku s Ečkami, ak by sa dala zoskenovať a zaslať na mail, alebo prípadne odkiaľ ju máš? Ďakujem

H2O

levanderka, ja to nosím so sebou na nákupy a keď sa mi niečo zdá podozrivé, tak sa tam mrknem a prípadne to vrátim naspäť do regálu :) načo platiť za niečo, čo nás pomaly môže zabiť ..

levanderka

H20 tu taku tabulku s Eckami mame aj my a vycapila som ju na chladnicku:) skoda, ze vacsina ani nevie co je a nechce sa mu hladat ake ecko je v nejakom polotovare. aa dakujem :)

vevericka

zeleny caj vo vseobecnsoti..kolega robil davnejsie jeden pokus s bunkovymi kulturami..zelny caj zdrave bunky pekne prezili a hela bunky(rakovinove) podochli

H2O

Strava je veľký pán..ale k veci:

Prostata - paradajky, červený melón, špenát, brokolica, červený grep, tekvicové semená, ľanové semená, slnečnicové semená, orechy, sójové výrobky, zelený čaj..

Pľúca - ovocie a zelenina, kapustová zelenina, strukoviny (fajčenie dúfam nemusím menovať :)

Žalúdok - menej soliť, menej piť, menej priemyselne spracovávaných mäsových produktov (najmä údených), konzumovať veľa ovocia a zeleniny, kapustovú zeleninu, obilniny, cesnak, zelený čaj a probiotiká. A urobiť si test na Helicobactera.

Najdôležitejšie je teda prijímať čo najviac ovocia a zeleniny. K celkovému zdravému životnému štýlu sa hodí aj vymeniť nasýtené MK za nenasýtené MK (rastlinné oleje). A podľa mňa je dobré dávať si pozor na niektoré E-čka (ja mám napr. kartičku, kde je 5 kategórií, pričom prvé dve akceptujem, tretiu a štvrtiu len príležitostne a piatej sa vyhýbam úplne, lebo sú v niektorých krajinách zakázané)

tak

... ved zdravy zivitny styl, to ano, ale nie taketo chodenie po lekaroch, ked je clovek v poriadku, to nie je v poriadku, ... ja nehovorim, ye potrebujes psych pomoc, rakovinove bunky su v kazdom z nas, jednoducho to tak je, a aj prehnana cistota, alebo len zdrave vsetko je skodlive, ...

jajka001_

-odkaz odstránený-
derealizacia.wgz.cz

tak, aj lekari vravia, ze ak je rakovina v rodine, treba sa venovat viac prevencii a viac aj preventivnym prehliadkam ako u ostatnych ludi. je to predsa uplne logicke.