uz to trva asi tyzden, ta bolest sa tazko znasa, v utorok idem k doktorke, cim to moze byt? Mam celiakiu a zistene ze mi pankreas neprodukuje traviace enzymy, som objednana na gastro ale az za 2 tyzdne, moze to mat suvis? boli to hlavne pod pazou a ked sa zohnem dobredu tak pod klucnou kostou :(
Boli ma prava strana hrudnika a pod pazou :(
Dnes rano ma ta bolest zobudila po len 4 hodinach spanku... co to do pekla je? Mohlo by to byt spojene so stresom? Ale v noci? A az takto? Normalne mi je na vracanie, tak velmi to boli :( zasa hlavne akoby v pravej pazi, vystreluje do ruky a do hrudnika :( troska ma strasis s tvojou maminou, prosim ta ona mala toto iste?;(
vies..moja mama mala tiez nejake dva tyzne bolesti..vracala..a kadeco...trapila sa...mala nejaky problem..nebudem to tu rozoberat..ale bali sme sa o nu..dostala v nemocnici viac infuzii a za par dni bola ok...dostala lieky a citi sa fain...zato si myslim..ze je dolezite u teba ist co najskor na vysetrenia...a riesit to..budem ti drzat palce..verim ze to dobre dopadne
Dakujem tyjamy, som zvedava co to je :( kamoska hovorila ze moze byt aj stres ale kazdy den uz asi 9 dni? :(
..je dobre ..ze si objednana na vysetrenie....hlavne sa snaz ukludnit...a nemysliet na to najhorsie....niekedy aj malickost dokaze narobit paseku....drzim palceky..aby vsetko dobre dopadlo !...