mam teraz na vlasoch palette 872 cize taku rubinovu farbu a chcela by som prejst na tmavohnedu....viem ze cervena ma silnu pigmentaciu vedeli by ste mi poradit ako sa k tej tmavoh.dopracovat aby som si neznicila vlasy?dakujem
ako z cervenych vlasov na hnede
lldd - mne ten cokoladovy chyta do cervena tiez :) teda mne skoro kazda hneda chyta do cervena:D nerozumiem preco, lebo moje povodne vlasy su cisto hnede...
mpozu byt aj pekne "len" hnede... ja som dlhe roky mala krasnu hnedu a to tym ze som pouzivala c sampon na 24 umyti od palette odtien cokoladovy... ale vzdy som prisla so samponom ku kadernicke a ona mi farbila... a dokonca som mala predtym dlho odtien intenzivna cervena z neho som presla na hnedu.. a vobec to pod hnedou nebolo vydiet... ziaden cerveny odlesk... tak odporucam tento sampon, alebo podobny odtien farby...
mala, ale to budu skoro vzdy, ja osobne som nevidela este ziadne dievca ktore by mala pekne hnede vlasy ako v reklame. ja som si takto prefarbovalka vlasy pred troma rokmi, potom som bola chvilu blond, a teraz sa farbim na hnedo a aj teraz mi hneda farba chyta do cervena - sice sa to zmyje po dvoch troch umytiach, ale vzdy je tam ten cerveny odlesk... ale ono to nie je nic strasne, ze by ti vlasy ziarili, je to uplne preirodzene. ale tak keby si s tym mala problem tak skus ist za kadernickou nech ti stiahne farbu peroxidom - to je ale dost nakladne a dost nesetrne k vlasom...
hassy a nemala si stale cervene odlesky na slnku?
mne na cervene vlasy chytil obycajny hnedy sampon