Chcem sa opytat ci bol niekto brigadovat v CZ v dedine Babice,zavod Hamé.Mam tam pravdepodobne ist.Uz viacero znamych tvrdilo ze je to neskutocna drina,obcas sa robi aj 16 hodin.Aky je vas nazor a skusenost?Prosim napiste mi o tom nieco.
Hamé - brigada v Babiciach
Ludia vsade kam idete cez agenturu do ciech je to na dve veci. Pred odchodom vam naslubuju a ked ludia odcestuju z domova dozvedia sa pravdu tam na mieste ako to cele je. So slovakmi jednaju ako s onucou, nemaju nas za nic! Cesi nemaju radi slovakov, maju nas za chudakov a v takychto fabrikach hnusne jednaju s nami. Ludia z agentury a koordinatori to iste. Je to obchod s ludmi. My sme byvali na spinavej ubyt. aj 5ti na izbe, vsetko v kope, muzi zeny...majte rozum a prestante tam pracovat, neoplati sa to slovakovi vobec!
Pracuje tam niekto teraz pls
KATASTROFA IST PRACOVAT SPOLOCNOST HAME V KUNOVICIACH BABICE A ZVLAS BZENEC PROSIM VAS ZA 70 KC HANBA CESI ROBI ZA 100 KORUN čESKYCH TYRAJU LUDI MUSIA ROBIT 16 HODIN STAT NA NOHY A STALE LEN DELEJ MAKEJ
Viacery tu pisu ze v Hame sa ti smeju Cesi do oci a ty dres ako kon, suhlasim sice nie kazdy Cech je taky.. Bol som v Hrabieticach, v Hame a nigdy viac. Makas za 2 eu na hodinu, ubytovna samy svab konkretne v Hame. Vpondelok som nastupi a po 2 dni stadeto utekam. Nieje to ziadna dryna ale 16 hodin makat a smeju sa ti do ksichtu, to je na psichiku. Moj nazor.
do babice možeš robyt ah chces makat ako zviera za 55 kč na hod. a ešte ti pozereju do oči a smeju,
to su češi, jasom tam robil 2 krát a už nikdi viac,pre nich nič neni dobri čo robi slovak,ale češi robia všetko pohode,
predsa je velmi dobri,čech nenávide sloveské ludi,robylsom v nemecku,a vo švajčiarsko bez jazika a predsa chovali semnou ako z človekom tam je etiket,čo namaju češi,
nejde tam niekto toto leto??
ja som tam bol iba raz a stačilo mi. Správajú sa tam k slovákom ako k handrám. Ubytovne su v hroznych podmienkach. Prvy tyzden som vykladal kamiony a kde ma druhy tyzden hodili na výrobu tak som tam vydržal iba dva dni a radšej som si vybavil vykladanie kamionov. Na výrobe je to hrozna drina, teplo, smrad a ešte z každej strany buzerácia od čechov. Makáš ako fretka a ďalši traja pepíci česky sa na teba pozeraju a smeju sa. Za tie peniaze to vôbec nestoji.
prosim vas vie mi niekto povedat kolko je tak hodinova mdzda tam v tom hame?
ci sa tam oplati ist na brigadu cez leto? dakujem