Ahojte tak pred 4 rokmi som aktivne hravaaôa hadzanu a idem sa prestahovat do noveho mesta a tam chodit na hadzanu znova chcem najst nove kamosky a znova byt taaka ako pred tym,lenze som strasne leniva a nic sa mi nechce tak sa bojim,ze to dako nezvladnem a este aj novej skoly ako to bude mam pociit ze oproti druhym som riadna nudla nic nerobim,bojim sa niecoho noveho a tak a este aj to ako som stucnela a ospatnela:((
Bojim sa znova zacat
Ahoj Zuzanka, možno by nebolo zlé začať so všetkým postupne... A neboj sa nových vecí... Ono to pôjde, len si ver. Určite si šikovná a zvládneš to... Kedysi som chodievala na tanečný kurz. Bola som také tiché utiahnuté dievča... Potom som nastúpila do tanečnej skupiny... Začali sa vystúpenia v rôznych mestách, a ja som na strach musela zabudnúť... Začala som si veriť a dokázala som to... A o svoj výzor sa môžeš postarať... Keď budeš chcieť, tak schudneš, a budeš sa lepšie cítiť... Trošku si treba dávať pozor na stravu, byť trošku upravená... a super, ide to... .-) Veľa šťastia a úspechov