.uz 15 rokov s tym nedokazem nic urobit...ma uz po 30 tke...kazdy vravi...nechaj ho padnut...nechala som...ked som uz nevladala ...skusala kadeco...neprizna si svoju zavislost...ma vela dlhov..ublizuje ludom svojimi klamstvami...ktore dokaze tak uzasne podat... nedokazem zit ako ini ludia..je to cim dalej horsie...som uzavreta ..citim sa ako robot...zijem..ale nezijem..uz sa neviem zaradit medzi ludi..a niekedy tuzim zomriet..zijem s vycitkami...preco sa to stalo...neviem sa s tym vyrovnat...preto sem pisem...je tu niekto..kto take nieco prezil?..nie su nejake stretavky rodicov takychto zavislakov...ktori si dokazu navzajom poradit...pomoct ??..dakujem
synova zavislost mi znicila zivot....
dakujem vam..dovolim si vas nazvat priatelkami...aj ked vas nepoznam...ale niekedy cudzi ludia dokazu cloveka viac povzbudit...ako rodina....dobru noc a vsetko dobre vam prajem
Draha priatelka
Tvoj syn ma velku oporu a podporu v Tebe, a on to urcite aj vie, ano, chce to cas, spravny cas, ... urcite Ti napisu aj ludia, co priamo sa zbavili takejto zavislosti, ... ja to vidim nadejne, velmi nadejne, hore hlavu, ... toto forum je tu pre takych ludi, ako si Ty a Tvoj syn, najdes vychodisko a ja Ti to aj zelam, ...
tyjamy
neboj sa, musis verit, ze to prejde aj ked je to fakt tazke. dufam, ze ho to cim skor prejde, lebo ta plne chapem ako sa citis, ked som to prezila. drzim ti palce a hlavne vela sily ti prajem :-)
prepac dopisem to hned uverejnilo mi nedokoncenu spravu
Vies, ja som presvedcena, T
tak - dakujem ti za mile slova a pochopenie...ten strach prezivam hlavne vtedy..ked neviem kde byva..ale to nebyva casto...skoro vzdy viem ze kde je..niekedy len potrebujem mat nejaku pauzu...nevladzem ho vidiet ani pocut...aj ked zijem v strachu..ale zaroven v nadeji...ze mozno sa nieco za ten cas zmeni...a ja sa dozviem dobre spravy..lenze vatsinou je to o tom istom...ale ja som ho neodpisala..a ani za neho neplatim dlhy...aj ked pred tym zo mna velmi rafinovane vytahoval peniaze...uz nema co...viem ze to potrebuje cas...a tiez viem..ze nadej umiera posledna..
Draha priatelka
Ja Ta chcem podporit, mas to tazke, mas to velmi tazke, ano Tvoj syn Ta potrebuje, teraz viac ako inokedy, ja som mala kolegu 20 rocny chalan gembler, dokazal aj 6000 sk denne, si predstav, ja som mu vtedy pozicala dokopy 17 000 sk, hovoris sialene, ja som presne vedela, co robi, ... vratil mi ich do posledneho haliera, ... teraz uz s tym skoncil, bez liecenia, neviem vsak, co presne podnikol, ale viem, ze ak chces svojmu synovi pomoct, tak len, ked sa prestanes o neho bat, zbav sa strachu, co ma prist pride, velmi Ta podporujem, este Ti napisem, ... nie si sama, som s Tebou, ...
Existuje nádej:
...Martinka...dakujem ti ....vies...co sa tyka syna..on si presiel od drog..ale s tymi rychlo skoncil..potom to bolo bingo a automaty...vies...on to chce dokazat sam..dostat sa z toho..dokonca tvrdi ze je ok..nebyvam s nim...ale viem ako zije..jeho myslenie a spravanie je presne take..ako ho opisuju odbornici na zavislakoch...prave vcera som na CT1 ...sledovala program o zavislosti..este som nepocula od ziadneho odbornika...ze sa z toho da dostat bez liecenia...vies...ja mam problem sama so sebou...zijem v strachu..ked vidim v telke..ze nasli mrtvolu...atd....a cely moj zivot je tak nejak ovplivneny tymto mojim vnutornym trapenim....viem ze jeho sposob zivota vedie do zahuby..a aj ked mi kazdy vravi...ze sa s tym musim vyrovnat...ale to je moj problem...prilis vela som sa v zivote natrapila ..lebo bol velmi tazky...na to...aby som sa s tym vyrovnala...mam pocit..ze ma taha so sebou do tej zahuby...viem...ze to nejak musim zvladnut ...este tu je niekto..kto ma potrebuje...a ak sa syn da nejakym zazrakom do poriadku...asi sa zblaznim od radosti...som rada..ze aspon u vas doma to "dobre" dopadlo...viem si predstavit...co ste si prezili....
ahoj tyjamy
viem co prezivas...moj brat si narobil dlhy kade tade a teraz nam ti ludia volaju ze chcu peniaze..rodicia su z toho na nervy a brat vyzera tak ako keby ho to netrapilo...ide ma roztrhat ze sa rodicia trapia a jemu to je jedno...hlavne ty jeho dlhy za neho neplat on potrebuje dostat poriadnu facku od zivota rovnako ako moj brat
vela stastia