Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Natrhnuta predkozka

Príspevok v téme: Natrhnuta predkozka
michaell

Zdravim vo spolok, nedavno sa mi natrhla predkozka, co s tym ma robit? najprv som myslel ze sa to spravi samo, no zrejme nie, neboli to nic, ale ked ide penis do pozoru a ked onanujem trosku to boli a potom po.. je trosku podrazdeny.. Da sa s tym nieco robit? dakujem
(natrhnuta je tam kde sa spaja zo zaludom)

risko888

Ahojte ja mám tiež taky problem že pri sexe pri vnikaní dnu ma to vždy boli potom sa to po chvili rozhybe a ide to v pohode..ale ked skonci sex tak vzdy ma to tak boli tiež taky podraždeny a som si vsimol že aj ja mam toska tu kozu kde sa spaja so zaludom troska natrhnutu taka cervena botecka tam bola..mam si to aj ja natierať stou mastickou ? alebo je aj nejake ine riesenie? aspon keby to pri vnikani neboli

mia25

Moj priatel mava taketo iste problemy.Ked sa mu to stalo tak si to natrel calciovou mastou ta je dostupna aj v lekarni,alebo si kup kamilkovy caj a namacaj si do caju vatu a tou si to pretieraj.Pokial je to mala ranka tak ta by sa ti mala zahojit za par dni ale pri masturbacii si musis davat pozor aby si si na tu ranu netlacil alebo par dni mat "volno".Neboj nieje to nic vazne a nebudes mat trvale nasledky... Skore uzdravenie

michaell

No stale nepomaha.. tak uvazujem ze zajtra s tym zbehnem k urologovi, je to velmi bolestive? a ako dlho potom nebudem moct mat pohlavny styk?
------------------------------------------
PROSIM PORADTE, CAS SA KRATI, CHCEM TO VEDIET

michaell

No stale nepomaha.. tak uvazujem ze zajtra s tym zbehnem k urologovi, je to velmi bolestive? a ako dlho potom nebudem moct mat pohlavny styk?

michaell

hmm -> mne to nekrvacalo vobec, len ma to trosku boli, je to viditelne ze je to troska natrhnute, ale nekrvacalo to vobec, len ma to troska boli ked masturbujem a po masturbacii je potom cela predkozka podrazdena.. skusim ten framykoin ak nezabere.. skusim lekara, ale snad zabere

hmm

michaell, mam som kamosa co sa mu to stalo, len utekal s tym k dr hned-neviem ako tebe-ale jemu sa to roztrhlo skoro komplet a velmi krvacalo. tak bol na urologii a dr mu povedal, ze dobre ze dosiel, lebo niekedy ked to velmi krvaca, tak moze aj vykrvacat. teda tvoj pripad to nie je nastastie, ale aj tak by si mal ist k dr, lebo jemu povedal, ze sa to stava vela muzom, ale nejdu s tym a zvykne to zle zrast a potom sa to opakuje-natrhava a komplikuje.jemu to dostrihol pod lokal.anestetikom/pichal mu ytam lokal.injekciu-len to bolo bolestive/ a zasa zasil. a ma pokoj, teraz to ma upln evolne, predkozku a je to aj podla neho hygienickejsie, lebo si to moze komplet stiahnut a umyt. a aj pri sexe je to podla neho lepsie.

michaell

No tak framykoin uz mam, dik za pomoc, snad to pomoze.. a myslite ze je to normalne ked po masturbacii je cela predkozka taka podrazdena? Mam taky pocit ako by to slo od toho miesta kde je to natrhnute dalej.. ale niesom si isty, bojim sa ze tam bude aj nieco viac (dufam ze nie) alebo myslite ze je to koli tomu ze je to natrhnute? Mam prestan masturbovat kym sa mi to nevylieci? pomozte

lusid

framykoin je dostat v lekarni, ale teraz som si neni ista ci je dostupny na volne.
Ale skus, mozno ho najdes niekde doma.
Natiera sa 2/3 krat denne na postihnute niesto.

michaell

Hygiena je pre mna samozrejme pravidelna, niekedy aj 2-3krat denne sa sprchujem, pouzivam mydlo pre intimnu hygienu LUCTACYD.S tym framykoinom to mam ako? Po hygienie natriet, nehat tam alebo ako?
Dakujem, snad sa mi tento problem podari vyriesit takto