agresivita

Príspevok v téme: agresivita
:-(

Prosim vas poradte mi niekto. som strasne nervozny typ cloveka. lahko sa vytocim a potom nepoznam hranice, kricim, vrieskam, rozbijam vsetko za uplne blbosti. potom ked ma to prejde, si uvedomim, ze to bola blbost, ale uz je neskoro.moje vztahy s ludmi sú uz narusene,hanbim sa,ze sa neviem ovladat. najviac to schytava moj priatel,ktory hovori,ze to chape,ale ja sa mu cudujem,ze este vobec so mnou je.chapem,ze si vela ludi od seba odplasujem,ale neviem si pomoct.ked to na mna pride,neovladam sa.beriem homeopaticky liek sedatif pc,ale nepomaha mi to.k lekarovi ist nechcem,aby sa to niekto nedozvedel.ani neviem,k akemu by som mala ist, ci najprv k obvodnemu alebo ako.prosim poradte mi,bud nejake lieky alebo nieco ine.dakujem.

mjanik

máš predráždenú pečeň,a slabšie obličky,vyhľadaj akupunktúru a daj si ich do "rovnováhy",ak to neurobíš v živote budeš mať veľa nepríjemnosti

debbie

No tak potom je to jasne - bude to o tom detstve, snaz sa to vyriesit s odbornou pomocou, kym nemas vlastne deti, aby si prerusila zacarovany kruh. Drzim palce!

:-(

no ja som mala tazke detstvo,rodicia na mna boli presne takito isti.niekedy boli fajn,ale v priebehu sekundy sa zmenili na vrieskajucich, nadavajucich a ponizujucich.a ja som teraz taka ista.nenavidim sa za to.

debbie

Chod k psychologovi, alebo, este lepsie, k psychiatrovi - nepotrebujes ani odporucanie od obvodneho, tak nie je dovod na obavy, ze by sa to niekto dozvedel.