poznáte niekto dr.dedíka? pomohol vám? mam atopický ekzém a už neviem čo dalej.prosím píšte či vieto o nom niečo viacej.
DR. Dedík? poznáte ho?
ahoj denisa mohla by si mi napisat kedy chdi dr.dedik do k.d. v prievoze vjakom case ordinuje a ci sa musim objednat dakujem marta
ja aj s mojim priatelom tiez chodime k panovi Dedikovi a velmi nam pomohol... fakt ho doporucujeme je skvely...
Ahoj, pana Dedika poznam, nakolko som sa u neho liecila. Dlho som mala oslabenu imunitu, dal mi nejaky prasok, ktory som uzivala 1x za den asi po mesiaci uzivania sa mi stav zlepsil.Byvala som casto chora a trpela na rozne infekcie, virusy a bakterie. Tak isto pomohol aj mojej malej dcerke, ktora ma zlateho stafilokoka a nepodarilo sa ho nijako uspat. Robil jej velke problemy, nemohla dychat nosom, stale mala v nose husty hlien, ktory jej stekal do hrdla. Asi po dvoch-troch mesiacoch sme mali pokoj. Odvtedy kvapky neuzivala, teraz zrovna ho ma, no odvtedy uz uplynul rok :) Teda nam to v podstate dlho vydrzalo a zrovna sa ho chystam navstivit.
Internet je aj o mudrych a cestnych ludoch, a tato schranka je o jednom z mala takych
ja sa u pana dedika liecim uz dva mesiace..mam strasne akne...zatial sa mi nezda ze mi to pomaha ale uz som vyskusala naozaj vsetko tak dufam ze mi konecne pomoze
a co este lieci iné?
ja som bola u pána Dedíka a zistila som , že skutočne k nemu chodí veľa ľudí. Mne osobne nepomohol . Skôr naopak . Dal mi nejaké prášky, ktoré mali liečiť 3 choroby /medzi ne patril aj exém/a mastičku , ktorou som sa mala potierať. Ale po 2 dňoch som prestala , pretože som zostala doslava flakatá , červená a celá vysypaná. Tak možno to pôsobí individuálne. Ja sa osobne spolieham na seba , vedomosti , ktoré som získala sliečením a navštevujem kožného lekára MUDr.Hemzu. v Bojniciach.
My sme za nim boli s dcerou a nepomohlo jej to.Stav sa jej este viac zhorsil a museli sme ist ku koznej.Asi je to individualne,ale s detmi by som tam uz nesla,iba ak by boli vacsie.
Dedik je dobry, uspesne lieci kozne choroby, akne a aj kopec inych veci.Byva v Tr. Tepliciach, ale chodi aj do Noveho mesta nad Vahom, do Piestan , do Blavy.
Ak ma niekto zaujem, tel. na neho je 032/6553005 alebo 0905 513 908
Ahojte...mam uz nejake tie skusenosti s liečnou u p.Dedika konkrétne s liecbou atopickeho ekzemu.Ak by ste sa chceli podelit,prip.ak sa niketo lieci unho na atopicky ekzem nech ma kontaktuje,budem mu vdacna.
Alicia191@azet.sk
S pozdravom Alicia