ahojte, viem ze sa tu vela popisalo ale chcela by som niekoho nazor kto ma s tym skusenosti, dnes som bola u gynekologa pre vysledky z cytologie a vraj ich nemam dobre a musim ist na test hpv, doktor ma hned strasil s rakovinou krcka maternice, ze my baby na to kasleme, niktora sa nedame ockovat a potom to takto dopadne, no hroza.prosim vas kto ma skusenosti nech mi napise kolko sa caka na vysledok a ako ste dopadli, proste skusenosti s hpv, dakujem pekne Veronika
test na hpv
to už nie je bohviečo, pravdepodobne o tri mesiace znova, však? sú tam zmeny na krčku, ale nemusí to byť hneď rakovina :)
tak bab yvcera som bola na tom teste na hpv, a pytala som sa ake boli vysledky cytologie, doktor ze PAP IIIa, vie niekto co to znamena???
jeziiiis to mi ani nehovor...aj teba tak doktor strasil s rakovinou?
ahoj xorimax, ja som bola na testy HPV 28.6 a vysledky stale niesu. Bola som sa dnes opytat sestricky na gynde, ze co s tym je, tak vravela, ze na tieto vysledky sa caka velmi dlho, ale ze snad na dalsi tyzden uz budu. Takze taky mesiac a mozno aj viac, si este budes musiet pockat.
tak si myslis ze ockovanie je zbytocne alebo ako?
HPV je podvod. Nebezbecne su vakciny a lieky proti HPV. Tie sposobuju problemy a rakovinu. Prestuduj si nieco o vakcinach, napriklad toto: www.paprsky1.de Ten doktor je zločinec.
a nechapem preco tu mam meno xorimax ked som sa tak vobec neregistrovala
pozerala som ale uz ani nemam naladu, nevies kolko sa caka na vysledky?
je tu veľa tém o hpv, popozeraj si...
dakujem aspon niekto odpisal, ja som si na nete citala vsetko aj to co si mi pisala.,chcela som aby sa niekto kto tym presiel ozval ale asi nic...hmmm