nafuknute brusko, co s tym?

Príspevok v téme: nafuknute brusko, co s tym?
balonik

...nazdar bratia a sestry v kristu :)

moje brusko nieje ani tak velke, ze nafuknute, no zrovna tehlicky nemam, ale mam stale ten pocit, ze je nafuknute, tak asi aj je...a stahujem ho, aby som nejako vyzeral...

inak beham, cvicim, moje travenie je od toho podla mna dost zavisle...ale so stravou to ma asi suvis...co by som mal jest, co nemal?

chlieb a pecivo ani tak strasne nejedavam, teraz skor aj na obed mozarelu s paradajkou, niekedy anglicka slaninka k tomu :)

rano skor rozmixovane vlocky vo vode s psenicnymi klickami a surove vajce...

ale nafuknuty sa citim skor poobede a navecer...

tak co ludkovia? viete dat rady? :)

balonik

..ahoj brusko :) noo pohanku som si dal na obed, a bolo dobre.. teraz som nasadil slaninu, cibulu, paradajky a uz nafukuje...
co sa tyka pohanky, poradim ti nieco, naco som dosiel sam..
netreba ju varit
staci zaliat horucou vodou a povoli ona za dve hodinky, a nenicia sa ziviny,...dobree nie? :)
porad este nieco dobrucke zdravucke :)
inak ja rano pijem teplu cistu vodu na lacno a potom vytlacim citron a vypijem tiez v teplej vode...neviem uz kde som to cital...ale uz to praktizujem dlho, citron odkysluje...

bruško2

Moje mile nafuknute bruško.
nepapaj vločky, ani surove vajičko. Najdi si na nete zásadité potraviny a papaj tie. Potom nebudeš nafuknuté. Surová je dobrá len zeleninka a ovocie. Ale aj z tej niektorej nafukuje, Treba sa pozorovat a vylúčiť veci, ktoré ti nesedia. Moje bruško rano papka pohankovu kašičku s vlakninou a viac zeleninky ako ovocia a cíti sa výborne.