Citis sa pospinena

Príspevok v téme: Citis sa pospinena
dodo3322

Dobry den,

s priatelkou sme spolu uz 7 mesiacov. mam 22 a ona 18. Mali sme parkrat uz sex, ale vobec si ho neuzila. Zdoverila sa mi, ze sa citi byt pospinena a dovodom je, ze sa asi nedokaze vyrovnat s tym, ze nie je moja prva, ze som o panictvo prisiel s inou s tou pred nou, a ako keby pritomnost mojej ex vo mne citila a videla a preto sa citi byt pospinena. S ex som sa rozisiel pred 3a pol rokom. Velmi ju milujem je pre mna jedina a take je to aj z jej strany. Viem, ze to musi prekonat, minulost clovek nezmeni. Ako jej mam pomoct co mam robit?
Velmi pekne dakujem za rady.

debbie

AdamKrt, existencia panenskej blany sa da tazko dokazovat - nie kazda pri tom krvaca...

Ja si myslim, ze problem je niekde inde - bud je zakomplexovana a, mozno len podvedome, si mysli, ze je "ta druha" nie len v posteli alebo ju stve, ze nema dost skusenosti, co si tiez nemusi uvedomovat...

AdamKrt

almma:

uvazovala si nad tym, ze chalanisko si Ta mohol kludne osacovat a hovorit Ti, co chces pocut, napr., ze je panic ? ;-) Nikdy nevies, ci je to pravda... A nakoniec nemusis byt ani jeho posledna.
-----------
GiovanniX:
ani tam nemas zaruku. Kludne sa moze stat, ze sa spoznate a ona moze klamat. Povie, ze si pretrhla panensku blanu pri sporte, ci nejakom uraze a ked jej nebudes verit, urazi sa a budes ten zly. Alebo jej zachuti sex a zdivie. Nikdy nevies, co urobis dobre :)

Existuje take ludove mudro, ktore to presne vystihuje: clovek mieni, pan Boh, meni... Clovek si v zivote naplanuje, ze by chcel to i ono, ze to i ono sa mu paci a nakoniec ani nevie ako a je to uplne inak :)

anjelik9

ja by som povedala že jej sa nepači že ty pre nu znamenas dačo ine ako ona pre teba a vzhladom k tomu že my baby chceme byt vždy tie naj pre chlapa tak by bolo lepšie keby neboli žiadne pred nou lenže keby ma človek čakat na toho praveho ktorého bude mat na cely život tak to aj tak nemusi vyjst čiže by bola na tom na čom je aj teraz...skus sa s nou o tom este porozpravat ako už dakto spominal že keby vam to nevyjde tak tiež už ten dalši nebude pre nu ten prvý a možno ona prenho hej a snad preto ju neposle ...

GiovanniX

veru s tym nik nic nespravi,ani mna ziadna nepredsvedci aby som si zobral,"nepannu"u mna to je skor moralnostou,krestanstvom ani nie,kazdy ma iny rebricek hodnot u cloveka,cize kazdy chce daco ine :)

usiko

No, to je asi vec jej psychiky, ty s tym nic nenarobis...ja by som napriklad panica nechcela za nic na svete /mala som raz, boli sme obaja a stacilo-hroza/....takto som si vyskusala sex s viacerymi priatelmi a som spokojna, ze viem, ake je to s inym a ze teraz mi to vyhovuje....neviem,...mozno je dievca krestansky vychovane, a s tym nic nenarobis, obavam sa...

Jajka11892

Neviem, prečo chcú všetky baby panica... Ja osobne by som v posteli privítala skôr niekoho skúsenejšieho (tiež som ešte panna) a tým, s koľkými spal predo mnou by som sa nezaoberala. Pretože tie sú už jeho minulosť. Nič už s nimi nemá, jediné čo ich spája sú možno spomienky.

Tvoja priateľka by si mala uvedomiť, že s tvojou ex ťa už nič nespája. Miluješ iba ju a dokazuješ jej to aj tým, že sa spolu milujete. A nemá sa prečo cítiť pošpinená, to by sa mohla cítiť vtedy kebyže ju niekto znásilní. A asi má dáke komplexy keď cíti tvoju ex. skús sa s ňou o tom porozprávať :) A prajem veľa šťastia vo vzťahu :)

burko

dodo332
preto sa tak cíti lebo si jej prvy muz s ktorým zije sexualne ak by si uz bol tretí , štvrtý tak by jej to problém nerobilo ver mi...skor tebe by to v takom prípade robilo problem, len si daj pozor aby si nenašla iného ako moja..tiež sa na to sťažovala a nakoniec si našla druheho a sním je dodnes..asi vážne prvý raz sa len učí ale až další vzťah je vážny,-(((