Ahojte .. mám jeden strašný problém .. :´(
Priateľka ma oklamala .. pred pár dňami .. to som jej odpustil .. a však dnes som náhodou naďabil na komentáre od všeliakých cudzích chalanov .... sú to dosť šteklivé komentáre a zo slušnosti ich sem radšej písať nebudem .. a však ona tvrdí že ich vôbec nepozná .. pritom tam im odpísala .. ja už vážne neviem .. som asi dosť žiarlivý .. ale toto je na mňa moc! Ešte že to, že ma oklamala som zistil od jedného jej kamaráta, inak by mi to ona sama nikdy nepovedala .. čo mám robiť? .. Už ani neviem čo ku nej cítim neviem čomu mám veriť som úplne zúfalý :´( ...
(Obaja 17)
Priateľka ma klame?? .. alebo je len moja žiarlivosť?
.. ja viem stručne lebo to by som asi nikomu poriadne nevysvetlil .. povedal som jej že nech sa mi prizná že s ním píše lebo ma to takto bolí ešte viac keď ma klame .. tak sa priznala že s ním píše ... ale nechce mi povedať o čom.. že to je jej súkromie .. a ja s tak trápim ;-( .. ževraj aj ja som si písal s babami (pred mesiacom, so spolužiačkou - mala vtedy moje heslo) ..
mám pocit že mi niečo tají .. ona mi ale len všetko vyčíta ... ževraj miluje len mňa .. ale je to také ťažké povedať mi o čom si píšu? .. možno som fakt chorobne žiarlivý ale chcem to proste vedieť! .. ani by sa mi nepriznala že s ním píše .. a ešte ako jej okomentoval fotočky .. neviem čo robiť ;-( .. cítim lásku ale aj trápenie ja už ani neviem čo cítim ..
ako ťa oklamala, akože podviedla? a si si istý, že je to pravda, že ťa ten kamoš neoklamal?
a komenty od cudzich chalanov...no boze...zalezi o com sa tam pise, ak jej len lichotia ze je kočka a tak, neva. ale ak su tam nejake hmm silnejšie veci a babenka si s nimi pise taketo veci, pripadne ak dava na net prilis sexy fotky a tak...no rozmysli si, ci ju ozaj chceš.
situaciu opisujes stroho a nie jasne, ale asi tolko si myslim,ze je vo veku ked jej asi dobre robi, ked je centrom zaujmu/komentare-i ked sproste/,ked dozreje, tak ju skor budu hnevat a privadzat do rozpakov.porozpravaj sa s nou o tom, najkor to vyriesite vy dvaja.hej a je v tom aj trochu ziarlivosti:-)
oprava nadpisu /Téma: Priateľka ma klame?? .. alebo to je len moja žiarlivosť?/