Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cortisil

venia

Caute, cortisil som zaradila do jedalnicka ako doplnok. Samozrejme, ze pohyb to nenahradi, ale pohol mi zacat mysliet na pravidelne stravovanie (ranajky a obed)a celkovo sa mi upravil metabolizmus. Vaha isla len jemne dole. Avsak, o to vobec nejde, skuste si precitat co vsetko ten doplnok stravy obsahuje a zamyslite sa ci to do tela dokazete dostat prirodzenou cestou. ak ano, tak mate vyhate. A nepotrebujete si kupovat vsetko v jednom. ps: hm, celulitida... skusal niekto vymysliet liek na zmiznutie znamienok :o)))))), vyhladenie vrasok... ha, a co takto na nesmrtelnost :o))))

lucka

Ahojte. Chcem sa spýtať kto má skúsenosti s užívaním Cortisilu... Mám mierne náznaky celulitídy, a dokáže to tento prípravok nejako zmierniť, príp. korigovať?! Tak aby boli výsledky aj viditeľné :-)... Veľmi pekne ďakujem...

smejko

nechcem byt zla ale toto uz je chore...same vyhovorky...v reklame hovoria ze zeny priberaju kvoli stresovemu hormonu a to tie tablety potlacia?ako prepacte...nie hormon ale slaninka o deviatej vecer a ziaden pohyb.staci zmenit zivotospravu a nie sa vrhat po slamkach