myslite ze pri vahe 40 kg a vyske 160 mam anorexiu?.. mam 14 ale mam aj celiakiu..
nie som si ista
jajka,
to len pre nu s jej vahou a vyskou to plati...pre zeny tucnejsie nie...
zuzic,
v jej pripade, s jej vahou a vyskou nie...u tucnejsej osoby by to bolo prehnane...
nemáš za čo ďakovať oriešok :))) všetko dobré a užívaj si prázdniny :) pa
moja mamina je teraz no ako to mam povedat taka akurat anu tucna ani chuda ..takz edufam ze skoncim podobne ekdze moja 15 rocna sestra uz vyzera ..ako ona..=)) a dokazes fakt pekne zdvihnut sebavedomie .. :)) dakujem .. :))
no vidíš, zlatá si :))) jasné, že ty nemáš anorexiu...a maminu máš živý príklad, že vekom sa zaoblíš do ženských tvarov a dokonca dcerkina detská lekárka povedala, že sa to kľudne môže stať keď dostane menzes...
a neboj nikto sa na teba nepozerá, že si chudučká...to len my baby máme také sebakritické oko ale to je už náš údel :)))
=)) mna moj stav stale upokoji ked si spomeniem co mi povedala mama..ze ona ked bola mala ties bola velmi chuda nemal ziadne prsia a menzes dostala v 14 a kedze mam celiakiu stale si pomyslimz e niesom uplne zdrava takz emi nikto nemoze vycitat ze som chuda ze musim pribrat :) a na tom teste na tej strenke co dal "pytam sa " tak mi vyslo vacsina ze som v poriadku niekde priemer a tak :) a tu konecnu tabulku dam tu =)
negativní vztah k sobě, k jídlu 17%
mentální anorexie 21%
bulimie 0%
záchvatovité přejídání 0%
deprese 0% perfekcionismus 16% nedostatek informací 20%
no ta tabulka je v pohode ??.. =))
oriešok, aj moja dcéra(má 13 rokov) toto stále rieši...ako pribrať :) smúti, že jej kamarátky už majú prsia, menzes a ona nič...a ja jej stále hovorím, že všetko na ňu počká...ja som ako dieťa tiež bola samá ruka, samá noha a chudučká a teraz by som ti mohla z mojej váhy aj podarovať :)Ver, že kopec dievčat rieši pravý opak ako schudnúť, tak sa netráp:)
jajka..presne na to osm narazala:)
tu si mozte spravit test PPP:
pppinfo.cz
a neviete niekto ako mam pribrat alebo s coh is anajviac pribera??.. :))