cavte baby, teraz som schudla uz skoro pat kil a stale chudnem a chcela by som si postavu udrzat aj v zime.. ako na to? lebo teraz velmi sportujem, budujem si kondicku a denne zial nemam moc kedy jest tak zjem asi do 4000 kJ aj menej.
ako si udrzat postavu
o tom pridavani som pocula, uvidim, dufam ze po zime nabudem zas ako gula...
Nie?? Nie!!
Vsak som pisala, ze mas pridavat postupne, po par stovkach kJ (to je o jeden jogurt denne navyse, napr. ...)
Alebo chces byt na diete a podvyzive dokedy, cely zivot?
sak ked budem prijimat raz tolko energie ako teraz ked k tomu dost intenzovne cvicim, tak hned priberem, nie??
No hlave navysuj prijate kalorie postupne, povedzme kazde 2 tyzdne o cca 400 kJ. Aby si sa dostala casom na prijem okolo 8 tisic kJ, resp. taky, pri ktorom uz nebudes ani chudnut, ani priberat. No a plus nejaky ten pravidelny pohyb, mozes menit, v lete napr. korcule, plavanie, v zime ta zumba, hlavne nieco, co ta bude dlhodobo bavit ;)
Prijem 4000 kJ za den je velmi nizky, na takom si nemala ani chudnut, nieto este na nom dlhodobo zotrvavat. Je to prosto hladovka a hrozi ti podvyziva. Najnizsia zdrava hranica pri chudniti je 5000 kJ.
ja tu uz nejaky cas neratam, uz viem co kolko mam co mozem zjest :D no ved prave to, ze ked je uplna zima, tak ja nemam moc casu na tie posilky... a domace cvicenie? eee a nejest sa neda :D a je to blbost.. takze zumba mhm
no...ja som schudla prave v zime:) a teraz v lete uz nechudnem:( ale nevadi az tak:)
držať apetít na uzde a dalej cvičiť :) rátať kalórie musí byť oštara :) inak čím viac chudnutia máš v hlave tým sa ťažšie chudne :) ale gratulujem len aby si to neprehnala :)
v zime budeš jesť 8000 kJ a budeš sa hýbať, aerobic, zumba, tanec, posilka, lyže...hocičo. aj behať sa dá v zime.