neustala unava...co mi je?

Príspevok v téme: neustala unava...co mi je?
ana_bella

Som stale unavena, rano spim do 10tej a spala by som aj do 12tej keby som mohla, potom sa cely den ucim a pritom asi tak 5 krat zaspim mimovolne, vecer zaspavam pri telke, citim ze nemam tolko sily ako niekedy. Mam 17 a mam/mala som ppp-najskor anorexiu a neskor sa to posunulo do bulimie, co este viacmenej trva. Za posledny rok som v zahranici strasne pribrala a tak teraz chudnem. Jem zeleninu,ovocie, salat-asi 500 kcal denne. Kazdy den korcule 20km, bicykel 10km, stepper 30min, posilnovanie 60 min. Uz neviem co mam robit, nemozem sa ani koncentrovat pri uceni, vzdy zaspim. Co mi moze byt? :(

gordura

ana_bella, ja som bola v state Missouri... ja presne to iste,len salaty,tancovala som,cvicila,behala,ale vies ono to je aj tym inym podnebim... tam je vsetko ine a ako mi to vysvetlila aj doktorka,nase telo celych 17 rokov(teda neviem kolko mas) zilo v europe,kde si zvyklo na ine podnebie,na inu stravu a zrazu bum,na rok som zmenila svoj styl zivota... ale vsetci co tam boli a sa vratili,tak schudli,tak to ma aspon upokojuje.... a peanutbutter,no ja to neznasam,to by som radsej zjedla hovno ako peanutbutter:D ale tak proste nekupujte ho a budes mat pokoj. a z mamy si nic nerob,ona to zle nemyslis,ved vies,mamy su niekedy take... a presne,ako to napisala jajka_001,to by si mala urobit...ja preeeesne viem ako sa citis a chces byt hned krasna,ale musis trocha pockat...ja som neska ako sialena bola o pol piatej behat a cvicit,viem sibe mi,ale ja neviem ako to zmenit... a tam v usa som bola cely rok bulimickou,co mi znicilo cely zivot... mala som tam strasne stavy... a teda teraz jem tak malo,ako jem,teraz som mala na obed rebarborovy kompot,ktory mi mamina urobila s medom,tak dufam,ze to nebolo take kaloricke:( teraz mam ja take myslienky,ze si myslim ze jem straaasne vela a pritom to vela nie je,ked jem len ovocie alebo zeleninu,ale mam teraz strasny opak.pri bulimii sa mi zdalo ze este aj malo jem a teraz mam pocit ze dam si jablko a zjedla som toho straaasne vela:(

a odkial si?

jajka001_

asi to robi pre to ze ti chce pomoct...mamy a ich chyby si nevyberame, je to mama, bud jej povedz nech ta nedeprimuje tymi recami alebo jej povedz ze si jej vdacna ze ti chce pomoct len by mohla trochu zmenit formu, akou to robi. ono upozornovanie na chyby je casto jediny sposob ako niekomu pomoct aj ked to nie je velmi prijemne. tiez nemam rada ked ma niekto kritizuje ale vezmem to, posudim a casto maju pravdu. je to sposob ako sa uvedomit a zlepsit.

ana_bella

ano jajka, myslim ze prave preto som tak pribrala, lebo to bola asi jedina nezdrava vec ktoru som tam cely rok jedla. Viem ze ma narok na nadvahu a nekritizujem ju, len ona o mojom probleme nic nevie, netusi ze som bulimicka a mna boli ked mi nadava ze nemam jest to a to a ked mi vravi aka som tucna.

jajka001_

tak pokial viem, z arasidoveho masla sa paradne pribera... a tvoja mama má nárok na nadváhu, nemyslíš?
diky, adamkrt :)

ana_bella

snazim sa, len totizto ja ked si dam trochu normalneho jedla, vsetko sa to spusti, skonci to pri zachvate pazravosti a skoncim z hlavou v zachode..ako ja jem, napriklad casto jem cottage cheese s cornspitzom alebo konzervu tuniaka,len neviem jest ako normalny clovek..

gordura ja som bola v NC a ty? ides teraz do stvrtaku? Ako sa ti pacilo v US? Ja som z toho zufala lebo ja som tam jedla stale iba salaty a robila som sporty kazdy den, tancovala a aj tak som pribrala. Prisla som na slovensko a kazdy hned ako som pribrala, hlavne mama. Napriklad ja som zavisla na peanutbutter, aj teraz ho tu mam a nedokazem mu odolat a mama ma stale kontroluje. teraz naprikald povedala: nejak sa nam to arasidove maslo vyparuje..a proste stale takto namna poznamky pritom ona ma nadvahu..:(

gordura

no moja,tak to sme ako jedna....ja sa ucim na komisionalky tiez... uplne mame ten isty problem. bola si v usa,pribrala si,musis sa ucit...presne ako ja. a mozem sa spytat kam do usa si sla?

dufam,ze to nejako zvladneme kks:(

zuzka1911

neuc sa na stepperi, tam si citaj oddychovu lit. alebo pozeraj telku, ved si musis aj oddychnut. hej, ryby a vlasske orechy su dobre na mozog , obsahuju spravne nenasytene tuky a omega 3. kava a cola light nic moc, cista voda a bilinkove caje. vela ovocia, zeleniny, cer. pecivo ta nezabije. chude biele maso ! je pekne, uc sa radsej v parku ako na stepperi. vyvetraj hlavu

jajka001_

chce to aj potravu pre mozog, tusim ryby a orechy su na to dobré? a ginko. dietnu colu nepi :) pi zeleny caj, to je uplne super vec.

Najčítanejšie články