Help! Ludkovia prosim, vazne by som potrebovala od vas nejako poradit...Ked som mala 15 zacala som s chudnutim a s typ prisla aj bulimia...Mala som ju rok a pol a dostala som sa z nej tak, ze som uz viac ako pol roka nevracala, ale ako prislo leto, ja som zacala znovu chudnut, presvedcena, ze som z bulimie uz nadobro vonku...Boze ako strasne som sa mylila...vydrzala som tyzden skoro nic nejest, ale odvtedy som uz trikrat vracala a mam pocit, ze sa to cele vratilo s5....Som presne tam, kde som bola, citim sa presne rovnako, je to tu znova, hladujem, prejem sa a potom vraciam....Prosim poradte mi niekto ako s tym nadobre skoncit... Bola som uz taka stastna, ked som pol roka vydrzala...nechapem ako sa to mohlo cele takto zvrtnut...
Nekecali, ked vraveli, ze je to zacarovany kruh...
Ja ale vazne strasne chcem schudnut, pretoze ako som s tym skoncila, dost som pribrala a to ani predtym som nebola ziadne vyrchdlina...Vazila som 50kg pri 157cm a teraz mam 55kg... to je proste straaasnee vela, ja s tym musim daco spravit, ved takto sa to neda...
je to tak.ak ste raz mali bulimiu,s dietami musi byt koniec,ja vzdy,ked si pomyslim,ze by som mala kilo dve zhodit,zlaknem sa a utekam si kupit zmrzlinu!v zivote by som nedopustila,aby sa to vratilo,stratila som tym tolko rokov zivota v uzastnom veku!kedze som tehotna,dufam,ze to bude syn-nizsie riziko ppp:)))
preboha baby, to nezdrave, chore chudnutie sa tak premnozilo! je vas cim dalej tym viac... bulimiciek, anorekticiek.. ani sa necudujem, ze tu mate sekciu na fore samostatne. smutne :((
Bulimicka uz bude vzdy len abstinujuca bulimicka. Pride nejaky problem, zasadne zmeny, vacsie stresy a moze sa to spustit cele znovu. Ja som raz nevracala 2 roky a potom bum, vysoka skola a 4 roky som v tom znova. Najhorsie su dietky, tam si urobila chybu. Bulimicka potrebuje hlavne pravidelnu stravu, aby neprisiel ten priserny hlad a chut sa prejest, pretoze to je najvacsie lakadlo. Som hladna, cely den som nezrala, tak to akoze nepokazim, prezerem sa a pojde to von. Takze musis sa snazit jest normalne a pravidelne ... Neboj, zvladnes to, este nie je neskoro. Nikdy nie je neskoro !!!