Vraj mám anorexiu ale nevidím sa tučná mám len pocit, akoby mi niekto hovoril prikazoval že nemám jes´t a keď ten hlas nemóžem poslúchnuť mám z toho depresie režem sa myslím na to že sa zabijem...mám to od 12rokov teraz mám 16, trikrát so sa liečila na psychiatrii ale s poruchami príjmu potravy teraz mi však ten hlas prikazuje iné veci, stále horšie a horšie...napríklad naschvál sa neučím, dlho mám zapnutý pc naprázdno a iné nezmyselné veci... v pohode som len vteey keď ten hlas poslúcham myslím že je to obsesívno-kompulzívna porucha ale ja mám depku ALEBO drzé priam poruchové správanie-kričím, hystericky vrieskam, plačem, hádžem sa o zem. bijem seba aj okolie a keď sa to v tej chvíli nedá,utečiem niekde sama a režem sa po celom tele-móže byť obsesívno-kompluzívna porucha spojená aj s poruchami spríávania?mám to povedať mojej psychiatričke?a psychologičke?už nechcem byť na psychine ae chcem sa vyliečiť chcem aby to prestalo
Čo mi je?
neviem nakolko zdravo uvazujes ale beztak si myslim ze z toho vyrastes....kedysi som skusala hladovat a po roku trapenia som pocula tiez hlasy v hlave ..proste tvoje telo kolabuje ...daj sa dokopy inak budes nestastna
Drahe dievca
povedz, napis, co sa Ti prihodilo, musela si prezit same peklo, napis, ak budes chvilku mat, ... som s Tebou, nie si sama, ...
este si to nikomu nepovedala? hlasy su pri schizofrénii. povedz to čim skor, nech ti dajú lieky. aby si nieco zlé nevyviedla.