prosi m vas poradte.kamaratke z nicoho nic ked mali spal dostal obrovske krce modral.bol prevezeny zachrankov do nemocnice kde mu nic nezistili a poslali ho domov.jaho matka sa obava ci nejde o SNU.existuju vraj podusky do postielky ktore signalizuju aku kolvek zmenu.poradte my kde to zohnat.ma s tymto niekto podobnu skusenost?dakujem za rady.
sindrom nahleho umrtia
nasla som velmi pekne dakujem
Ahoj Ivannah, pekne rozvinuta diskuzia o kupe monitorov je tu www.babetko.sk tak sa mrkni :)
dakujem za prispevky o peniaze jej vobec nejde ,len by som teraz potrebovala vediet ze kde jej to mam hladat na internete.dakujem,dobru noc
presne ako pise veronika,aj kamaratkina mama tak prebdela kedysi cele noci pri synovi.vtedy este nic take nebolo a tak ma doteraz poruchy spanku a plytke spanie.on bol totiz problemovy aj ked rastol,,,v inych veciach.
Ivanah, su rozne monitory na sledovanie srdcoveho rytmu dietata, alebo aj dychacieho. Su rozdelene podla vahy dietata. Napr; monitor "nanny" je do 15kg a stoji do 4000,-sk ale ma len jednu cast. Dvojplotnickovy napr jednu podlozku mas v kocari a jednu doma v postielke sa vola "baby sense" a stoji 8000,-sk ten nie je obmadzany vahou. Viem, ze je to trosku vela financii, ale ak mas z tejto choroby strach tak si to kup. Da sa to najst aj v inzeratoch, ale daj si pozor kedy konci zaruka. Vela stastia...
Moja teta ked mala malu dcerku (4 mesiace) dala ju spinkat do postielky vecer po papani na chrbatik a mala sa zacala dusit, modrat... Upchali sa jej plucka a poskodilo jej to mozog. Bola navzdy postihnuta a organy jej zlyhlai, ked mala 12 rockov :(((
Moja sestra ma teraz 4 mesacneho synceka a este vzdy spinkava na boku, ale o SNU sa v nasej rodine nehovori, takze ani tu podusku nemaju...
ahoj pravdepodobne ide o reflux..syndrom, ze dietatku sa vracia strava spat zo zaludka hore a potom sa dusi, zistili to aj jednemu babetku v nasej rodine, mali sa stale dusil...teraz musi spinkat v sedacej polohe a musia nanho davat vacsi pozor, keby si to neboli vsimali u zdavnejsie, urcite by ho tiesz objavili modreho, lebo by sa zadusil vlastnymi zvratkami. ano, aj ja som pocula, ze predavaju take podlozky, signalizujuce sa dusenie...ale neviem, ci aj oni take maju.