Ahojte.Som v koncoch.Vdaka našej finančnej situácii nám svokrovci na leto ponukli svoj byt,zatiaľ čo oni chodia na leto do svojho vidieckeho domu.Skončila mi materská a do septembra si musím nájsť prácu aby sme mohli odísť.Som z daleka takže jediný blízky je môj manžel a naša malá 3r.dcéra.Svokra a manželov brat majú papiere od hlavy,áno,svokra je veľká histerka.A svokor daleko neuteká.Cítim sa ako v blázinci.Nič u nich nefunguje normálne,štandardne.Som pod nátlakom,nechcem vyčítať mužovi jeho rodinu.Môj muž je milý a dobrý.Ale odvtedy odkedy na mňa vykrikujú a kričia pre hocičo,nemôžem kamarátky pozývať do \"ich\" bytu,tv nemôžem dlho pozerať pre elektriku,strašne sa starajú do nášho života,kritizujú ako sa len dá,nemožem odvrknuť lebo hned som najhoršia...Lutujem,že som prišla do toho bytu,tá kontrola je neuveriteľná.Už ma nebaví počúvať \"čo si o sebe myslíš\" za každú vec ktorú urobím bez ich vedomia,vybuchla som a tiež som sa vykričala a teraz som úúplne najhoršia,za to,že som si to dovolila,pričom oni po mne vykrikujú akoby nič.Povedala som,či ma chu odtiaľ vyhnať svojím správaním a hned že sa im vyhrážam atd..že si mám ísť...nerobím nič len plačem,muž ma podržal ale su to jeho rodičia stááále že su to jeho rodičia predsa!!! Nebaví ma to...milujem ho ale toto nie,nechcem odísť od neho koli nim....neviem čo mam robiť...ani práca sa mi nedarí najsť to by bolo jedine čo by nas zachránilo aby sme mohli odísť..
svokrovci strpčujú život
nie si sama, ktorej svokrovci strpcuju zivot. a to maju aj papier na to. su aj taki, ktori papier nemaju a jeden sa nestaci cudovat, coho su schopni....zial, ludia sme vselijaki...
Je toho viac...Svokra sa do všetkého stará,ešte aj do toho,akú spodnú bielizeň nosím.Ked niekam idem,chce vedieť kam,lebo"ona má veľké právo vedieť to" . Je to tyrania.Keby som toto vedela v živote nevkročím do ich bytu V ZIVOTE NIKDY!!! Môj muž sa hanbí za to ale takisto má dosť ked sa sťažujem na nich.Ak si nenájdem prácu,určite sa zrútim.Prečo po mne kričia??čo to má znamenať? Ja sa viem obrániť ale hned výčitky že kde som,v ich byte a také.Poviem vám nieje to ľahké.Pre mňa určite nie a ubíja ma to.Proste ničia ma
od chorých ľudí čo najdalej. s manželom či bez manžela. ak to nepochopí, bohužiaľ. inak aj s malou skončíte zle.
kde ste byvali predtym?
toto chce len psychicku podporu, dalej hladat pracu a mat sa kde vyzalovat, drzim ti palce a nedaj si srat do zivota