ake platy su v GLS Slovakia

gls

GLS je katastrofa, cez tuto zasielkovu sluzbu urcite nic neposielajte. Velmi problemova firma, stratia balik, posielaju si ho medzi sebou, komunikacia so zodpovednymi na nulovej urovni, ignorancia a noechota z ich strany. Ked zistili, ze maju balik u seba v sklade tak sa zbavuju zodpovednosti, navzajom sa vyhovaraju jeden na druheho medzi centralou (Zvolen) a lokalnym depom(v Bratislave). Vsetky info o baliku som musel zhanat na vlastne naklady. Balik mi dorucuju uz treti tyzden a este stale neni doma.

Smutny Jano

Nechcem zakladať novú tému keďže pomerne málo komentárov tu je. Máte skúsenosti keď vozičkárovi majú doniesť balíček kuriérom že neprišiel včas alebo keď ste boli doma a poštárka nezvonila a hodila žltý lístok do schránky, s odvôvodnením že ste neboli doma? Nemali by kuriéri zvoniť na zvončeky namiesto na telefón? Podľa mňa toto treba zmeniť. Je to voči nám nezodpovedné. Potreboval som sa vyrozprávať a ďakujem za milé odpovede.

lizinka

Nemate niekto skusenost s touto pracou? Moj priatel dostal ponuku robit kuriera v tejto firme, ale je to na zivnost, tak sa nevieme rozhodnut, ci ma odist z menej platenej prace do tejto firmy..lebo som pocula, ze to je aj dost pakaren a hlavne tej zivnosti sa trochu obavam.,ak ma niekto skusenosti, budem vdacna..

glsslovakia

ja som sa mojou predstavou , na ktoru sa ma pytali trafila do toho, co ponukaju ako fix

a potom su tam premie, uvidime, ci sa da nejake ziskat, je to narocne

ale prijali ma

M74

Ja som sa bežne stretol s tým, že plat sa naozaj líšil podľa lokality v rámci jednej firmy, ale že závisel aj od toho kto si koľko zapýtal a nakoľko bol ten človek pre firmu zaujímavý. Každopádne nie je od veci radšej povedať vyšší plat, ako pýtať málo a potom zistiť, že kolega si pýtal pri nástupe viac a toľko aj dostal :-).

glsslovakia

nie, myslim stred slovenska
nenapadlo ma (ja naivka) ze jedna firma ponukne rozlicny plat na tu istu poziciu len podla toho, kde zijes....

na nete su akoze orientacne platy v roznych sektoroch,ale tot neviem vobec nikam zaradit

t333

na nete to ani nenajdes. to je snad jasne...
dalsia vec, GLS kde? ale predpokladam ze v BA. tu v BA si totiz vsetci myslia, ze su centrom vesmiru a automaticky je vsetko v BA.
sorry za podrypnutie, ale nedalo mi..