AHojte,mam 20 rokov,6 dni mi meská menstruacia,je to vela?s priatelom mávame prerusovany styk uz asi pol roka,vzdy si davame pozor,prvy ideme bez ale to trva najviac 2-3 min ale nezrobi sa,dava si pozor,vravi ze ked to robime bez citi vsetko a dava si pozor,a druhykrat uz s kondomom,mam strasne stresy,prsia uz mam strasne velke,a menstruacie nikde a nikde,asi zosalejem,len placem a placem,nechcem este babätko,je to skoro:(..ale keby bolo urcite by som si ho nechala..poradte mi,mozem byt tehotna?
menstruácia
pozri, neanalyzuj a kúp si test
proste ma vobec nebolia,len vzdy 2 tyzdne pred menstuaciou sa mi zväcsia..po menstruacii zase su take ako vzdy mensie.
veľké? to je nejaká blbosť, nie? jak to myslíš že len veľké? normálne sa ti zväčšili? aj na podprsenke to vidíš ?
pred menstruaciou tak 2 tyzdne,vzdy ma boleli prsia,aj teraz tak bolo boleli ma,teraz ma vobec enbolia,len ich mam velke..nic viac
qqqqqqqqqqqqqqq - práveže tie prsia dosť naznačujú možné tehotenstvom, možno teba neboleli keď si bola tehotná, ale niektoré ženy pocitťujú veľké pnutie v prsníkoch už pri pár dňoch omeškanie menštruácie, je to indi-vindy :)
ale ak ju bolia prsia už niekoľko dní ako keby mala dostať a nedostala , tak si myslím, že je tehotná
Ivana, nemyslím si, že dôvodom meškania je voda s citrónom :) ak máš už aj veľmi bolestivé a napuchnuté prsia, tak som na 90% presvedčená, že čakáš dieťatko...
ak si nechcela dieťa, tak ste sa mali lepšie chrániť, prerušovaný styk nie je bohvieaká ochrana...
veď si kúp test - od 1,20 € - 7 € (v drogérii a v lekárni )
moze byt dovod ze mi meska aj to,ze som 3 dni pred mesntruaciou cele dni pila mineralku s vytlacenym celym citronom?teraz ma to napadlo pravee--hm?
tehotna byt mozes.iste pravdepodobnost tam je lebo spermie sa neuvolnuju len pri samotnom orgazme,teda v ejakulate,ale aj pri malom vzruseni chapes? takze nejake to percento tam je ale velmi malo :) takze neboj,je to fakt mala pravdepodobnost ale nesmies tiez zabudnut ze ta pravdep. existuje:) ale prsia???? tie do toho prosim ta nezatahuj tie stym nic nemaju:D takeho znaky sa prejavuju az ovela ovela neskor ver mi;) viem to z vlastnej skusenosti....a meskanie menstruacie tyzden..to tiez nieje ziadna katastrofa zatial...meskat moze aj z ineho dovodu a tie priciny su dost caste si myslim..napr uz len z toho ze sa bojis a stresujes zbytocne..tym sa oddialuje..ale zase dovod mas noo ;) tiez by som sa bala aj ked je pravdepodobnost otehotnenia nizka. tak pekne pockaj este par dni tyzdnov ci sa menstr. neobjavi,prip. si sprav test ak sa bojis....ale napr mne osobne meskala menstr. 3tyzdne...tiez som sa bala tehotenstva ale nic take sa nestalo...az o 2 roky neskor mi zacala meskat znova ale taa prisla az o 9 mesiacov a dneska mam moju krasnu dcerku ktoru strasne lubim a som stastna ze moje babo bolo spodene z velkej lasky a zodpovednosti..nie ako tie dnesne decka ktore spavaju s kadekym a pritom pomaly nevedia co to sex je:D.... Ivana,teraz nenarazam nateba,ale na tych milion roznych prispevkov a tem ktore tieto decka zakladaju.....ale este jedna rada tebe....predsa by nebolo odveci zacat pouzivat ten kondom pravidelne,alebo si predpis tabletky;) a nebudes mat viac pochybnosti....tak drzim palce;)))
opravujem sa,nikdy sa nezrobi do mna