Ahojte. CHcem sa poradiť s tými ženami čo mali niečo podobné. Som v 9 mesiaci tehotenstva a už od začiatku mám problém s výtokom. Pri prvom som nevedela čo to je a teraz sa toho neviem zbaviť. Vonia to ako slabší jogurt pomiešaný zo savom, je to vo vagíne dráždivé ale hlavne okolo klitorisu sa mi s každej strany hromadí niečo biele a dost to reže a svrbí. Mám už tak podráždený klitoris, že sa ho ani nemôžem dotknúť, neviete mi povedať čo to môže byť? Mám obavu, lebo som pred pôrodom a môj lekár mi len včera prví krát spravil výter, za celý čas čo chodím na poradne sa v ambulancii ani neukázal, stále ma len sestrička vyšetrila a tak som dopadla. Sedel vždy vo svojom kumbálku s návštevami a o nič sa nestará tak sa musím radiť takto.
klitoris?
hups, dobre že si napísala lenka2 Caneste som myslela nie Fenistil, ja trúba, pardon papa
asi mas kvasinkovu infekciu je to velmi caste v tehotenstve. kup si caneste ten je určite na volno a neskodi. a probio-fix to je vyzivovy doplnok proti kvasinkam a o tyzden mas po probleme. ale aj lekar ti isto napise nejake cipky a prejde to
ahoj kveeer, neviem či ti poradím dobre, ale skús Candibene krém, keď ti nepomôže, tak ti neuškodí, možno ti to tam dole "upokojí", je síce na predpis, ale niekde ho majú aj bez, ale minule mi ponúkala v lekárni namiesto neho fenistil ten je bez predpisu, tak skús si to natrieť, ale hlavne zmeň lekára, veľa šťastia
kveeeer: tak to ja netuším čo ti môže byť ale jedno ti poviem...zmeň lekára.....veľa šťastia