Čo chce?

Príspevok v téme: Čo chce?
izabelka

Neviem, čo si mám myslieť o mojom, teraz už bývalom.
On do toho " vhupol" hneď od začiatku, ja som bola opatrnejšia. Ja som sa postupne zamilovávala, on naopak, zdalo sa mi, že sa pomaly "odmilovával". Videla som to na ňom, cítila som to, trápila som sa preto. Lenže on je taký, že sa vždy snaží každému vyhovieť, aj na úkor svojho vlastného pohodlia ( všimla som si, že niektorí jeho známi a priatelia to aj pekne využívajú - ale to je už iný príbeh) a preto nikdy nepovedal, že niekam nejde, keď som niečo navrhovala, aj keď som videla, že mu to je proti vôli. Keď už to bolo na mňa moc, povedala som mu, že by sme to mali skončiť, lebo vidím, že to už nie je ono. Povedal, že to nechce skončiť, že to má len také blbé obdobie, že stále nemá náladu, ale ak na neho nebudem tlačiť, to sa spraví. Súhlasila som, že to ešte skúsime. Po pár týždňoch som videla, že je to ešte horšie, už sa nechcel ani stretávať a ja som sa zase trápila. Tak som sa rozhodla, že to skončím úplne, ale predehol ma. Povedal, že už necíti to, čo predtým a že ma nechce zbytočne naťahovať. Čakala som to, bola som na to pripravená, ale aj tak mi to bolo strašne ľúto, ale vedela som, že to musí byť, lebo by sme sa obaja trápili a nemalo by to žiadny zmysel. Všetko prebehlo v kľude, dohodli sme sa, že sa občas môžme stretnúť (ako človeka si ho veľmi vážim, nerada by som s ním stratila úplne kontakt).
Po pár dňoch sme sa stretli na víkendovej akcii u našich spoločných známich, bolo to dohodnuté už dávnejšie a ani jeden sme to nechceli zrušiť. Bolo to fajn medzi nami, žiadne napätie, či výčitky, že už ma nemá rád a že sa mi nevenuje. O týždeň mi zavol, že mám u neho nejaké CD a DVD, nech si pre ne prídem a že má aj fotky z tej chaty, aby som si ich pozrela - telefonovali sme skoro dve hodiny. Keď som sa k nemu dostala pre tie veci, pozrela som si fotky, chcela som ísť preč. Nerobilo mi to dobre, myslela som si, že nebudem mať problém aj po rozchode sa s ním stretávať, ale asi......A on ma stále len zdržiaval, že pozri ešte toto, a kúpil som si toto a mám toto....a keď ma viezol domov, tak či sa nestavíme tam a tam......Všetko som odmietla a zamietla.

Čo to má znamenať? Čo to na mňa skúša? Vie, čo pre mňa znamenal, aj keď sme neboli spolu dlho. Ale povedal, že už ku mne nič necíti, tak čo to na mňa hrá?
Nerozumiem tomu.

leninka

Áno to chápem... Napísala som len, že ako to možno on berie... Ak by si chcela vedieť, čo by chcel, určiť si hranice... tak by bolo dobré sa porozprávať... Už čo urobíš, je na tebe. Sama vieš, čo je pre Teba dobré... A ak si si není istá, tak o tom vzťahy sú... Lepšie je nemať veľké ilúzie... Treba sa držať pri zemi a sem tam si zalietať, no nie pridlho .-)

violetta

leninka...lenže ja už tiež nemám odvahu druhýkrát navrhovať, že aby sme to ešte skúsili, už to bude väčší risk, ako prvýkrát....aj keď to veľmi chcem......a možno sa len mýlim a premietam si vlastné pocity v jeho skutkoch

violetta

lujzika....nie, neskúšal nič....ani dotyk , ani bozk, nič......len proste naťahoval čas, aby som ešte nešla preč....a ten telefonát - predtým sme nikdy tak dlho netelefonovali...neviem, čo si mám myslieť

lujzika

a neskúšal na teba nič? nepokúšal sa o bozk?? vieš, možno si chcel len zasexovať.. a ak nie, tak mu je to asi tiež ľúto..určite mu i po rozchode nie si ľahostajná!

LauraLaPlant

Ak nie si vyrovnaná z rozchodom, nestretávaj sa s ním. Ak ťa bude kontaktovať, povedz mu, čo a ako a potom uvidíš, čo urobí on.

leninka

Zrejme mal čas na premýšľanie, a zistil, že keď na neho nikto netlačí..., tak vie, čo chce..., že by chcel s Tebou byť... A zistil, že si pre neho dôležitejšia a chce radšej Tebe pomáhať... ako ostatním... Asi to pochopil u tých známich, ako mu bolo dobre...
Rozumnejšie by bolo sa ho to priamo opýtať... S chlapmi sa treba narovinu rozprávať, lebo náznaky moc nepochopia, no aj my ženy často nepochopíme, keď nám niečo naznačujú...či to myslia vážne, alebo len tak, alebo čo vlastne za tým je... No každý je jedinečný... A tak je lepšie sa nerozprávať v náznakoch...Aspoň sa predíde nedorozumeniam...