Zeny a alkohol

Príspevok v téme: Zeny a alkohol
Neo226

Caute chcel by som sa opytat na jednu dost chulostivu otazku. Ked sa chalan opije vyjede skoro po kazdej a pretiahol by skoro kazdu necham z coho to je ale ked som opity tak mam absolutnu chut na sex a spravil by som to skoro kazdej. Je to tak isto aj u zien ? alebo to len my muzi sme take zvieratka

isabella

ja mam tiez vacsiu chut ked si vypijem, ale spravidla len ked mam pri sebe svojho chlapa, inak ani nie... alebo mu potom pisem divoke smsky :-DDD no a ten moj je zasa opak, ten ked ma vypite tak to nejak nejde a hned ide spat :-DDD

:-)

no tak podla mna je to velmi individualne:D katdy sa srava inak..aj ked je opity ...sak pozna stie stavy nie?? niekto je velmi vtipny a bavi sa,iny je agresivny,iny place alebo je velmi citlivy,a niekto hned zaspi...tak isto je to aj so sexom...niekto kto je ozraty za nim priam salie a dal by kazdej...no inemu sa napr ani nepostavi :D je to tak:) a aj ked sa vseobecne vravi ze chalani na to maju obzvlast chut,ako napr aj ty si toho dokazom..myslim ze je to tiez len tvoj osobny nazor..takze chalani verzus baby..je to osobne u kazdeho ver mi =)

ale ok poviem ti svoje potreby ked to ziadas..aby sa ti rozsiril obzor o jedneho cloveka naviac....ja ked si dam par poliek alebo vypijem nieco proste tak ze som tak mierne opita..nie zas uplne jak delo to nie to by som nezvladla..ale tak troska opita...tak na to mam chut a dokonca sa dokazem viac uvolnit:)..ale urcite by som nedala kazdemu koho by som stretla to nie:) ...........ale napr moj chalan ked je opity tak sa neurobi:D alebo mu to trva velmi dlho a ani na to nema chut......takze nieje to pravidlo:)..dufam ze som pomohla pri tvojej dileme=)

pssst

ja som ta pochopila neboj :)
aj zeny (aspon ja) ked si vypijem myslim viac na sex ako inokedy

takze otazka na tvoju odpoved znie :
ano myslim viac na sex ked som opita
som zvieratko (male)

ale nepijem casto :)
ani nezdrzim vela :)

Neo226

Asi si ma zle pochopil nemyslel som to akoze by som nejaku znasilnil alebo tak ale proste pripada mi to ze ked je chlap opity ma strasnu chut na sex a siel by s kazdou co by mu dala... A otazka bola ci aj zeny to citia rovnako

pssst

dnes som videla jedneho ist po styroch ...neviem na aku zver sa hral a pochybujem ze by ublizil ...
...ale pravdu poviem asi ano