mam 168cm a mam 41kg. nechuti mi jest aj ked velmi chcem a bojim sa vyhladat odbornu pomoc...poradte...dakujem
mam anorexiu?
Ahoj saira555...Ak trpíš nechutenstvom radím tablety Pangamin...oni ti dodávajú chuť do jedna...ja mam 161 cm a 42kg...Beriem ich tiez pretoze tak isto trpim tym co aj ty...myslím, že to pomáha pretože som nabrala tie 2kg ale myslím, že každý ma iné telo a každy na ne inak reaguje...a v prvom rade sa proste musis donutit jest nehovorim aby si do seba pchala co najviac lebo aj to mose vyjst v podobe zvratkov...Myslim zeby by si mala zacinat od jednej tablety denne az po sest tabliet :) ja beriem uz 3 tablety denne :)
no..pozri...tu pises ze chces jest a tam ze nechces lebo nenavidis jedlo...keby bol tvoj problem v tejto teme je to fajn ale ak v druhej mas velky problem tak si to uvedom ze ti pomoze jedine psychiater neznic si zivot...
aha, tak bambulka...tak sa rozhodni ktory z tych problemov mas, nezakladaj rozne temy. inak si budem mysliet ze si robis srandu.
a mentálnu anorexiu nemas, to by si mala ak by si nechcela jest kvoli tomu ze sa ti zda ze si tucna. trpis nechutenstvom.
hm...v druhej teme si pisala ine miery...preco? bojis sa? kludne vyhladaj psychiatra...ved ti nic nespravi a bohuzial podla toho co si tam pisala uz nic ine ti ani nezostava. drzim palce
preco sa bojis? ved ti moze len pomoct. skus zacat uzivat béčko, to vraj pomáha na chuť do jedla. alebo sa popytaj v lekarni ci nemaju nieco volnopredajne.