Praca v Samsungu alebo vyplaty na SK

Enterko

Klasické lenivé osoby tu píšu čo poriadne nerobili Samsung je fabrika a sú tam určité normy a robí sa podľa časového plánu to nie je dakde v kancli či v obchode kde si kávičku môžeš ísť dať a pokecávať s kamarátkami

slniecko88

ja som prednedavnom odisla zo samsungu naozaj je to tam hrozne to co pisu agentury vobec nieje pravda nezarobite ziadnych 500-600 eur ale 330 + makate nadcasy ako fretka tak ako sa robi tam sa neroi asi v ziadnej inej firme na slovensku + to chovanie k zamestnancom ako k odpadu.. som rada ze robim uz predavacku normalne...

jajka001_

hmm ale to som tiez kdesi citala, ze sa korejci pytali, ci mozu zamestnancov biť. Iny kraj, iný mrav...este že nežijeme v Ázii však

janka198111

k sikmookym nikdy
to su iny otrokari

uz sme tu ako na ukrajine,
tiez som robila u korejca a nikdy v zivote
stat im tu dal zadarmo pozemky odpustil im dane a su to cudzinci co tu robia z nas otrokarov
preco mne neda stat pozemok a preco ja musim platit vo vlastnej krajine dane...
do riti aj stouto vladou

janka198111

k sikmookym nikdy
to su iny otrokari

uz sme tu ako na ukrajine,
tiez som robila u korejca a nikdy v zivote
stat im tu dal zadarmo pozemky odpustil im dane a su to cudzinci co tu robia z nas otrokarov
preco mne neda stat pozemok a preco ja musim platit vo vlastnej krajine dane...
do riti aj stouto vladou

[zruseny17]

to co je za blbost ze ju nadriadeni zbili?nam na sk funguje otrokarstvo?to akoze nad nimi chodia s bicmi a ked tam niekto nedajboze odpadne od horucav tak ho este aj zbiju???tak to je dobry vymysel,tomu neverim...okrem toho velke firmy dostavaju cez horka zdarma vody,musia robit prestavky a pod...chodia im kontroly z hygieny a pracovnici BOZP...nezijeme v nevolnictve preboha:)))

katka455

Do samsungu ani do tej firmy čo je vedľa tušim hanson by som v živote neišla. Je tam teror ako v base a prisne podmienky. Jednu babu tam zbili nadriadený len zato že nevladala robiť, pretože jej bolo teplo. sa čudujem že tie firmy ešte u nas existuju.