Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Praca v Samsungu alebo vyplaty na SK

Dr fico

Janka vies preco ti stat neda pozemok? Lebo ty by si nebola schopna nic s nim urobit. Asi preto. A este otazka, ak ti praca za pasom nesedi, tak neohovaraj pas ale seba, mala si sa lepsie ucit.

ANGEL-DEMON

grckagrc.... zlatíčko ja neviem ako ty ale ja si nemozem dovolit byt bez práce , ja mam zaväzky, nehnutelnost,.. ono to aj nejake naklady mesacne na to su.... a nemozem si dovolit sediet na riti a čakať kym mi niekto ponukne 1 000€ netto....
mne staci v našej hladovej doline 500-600.. ja som skromna...
pre mna su peniaze nič... ja mam ine hodnoty... práca ktoru vykonavam ma baví, takze som spokojna aj s príjmom....

Iiiii

Chcel som začať menej príjemne, ale radšej to začnem príjemnejšie:-) Neviem, kde sa podela naša kreativita, však treba zamestnávať ľudí aj do tímov, kde sa tvorí niečo nové, naše, slovenské a nielen že príde sem investor. A tiež nemám na mysli len to ako vymyslieť niečo nové do áut a podobne. Stačí si len myslieť, že dobre, všetko už bolo vymyslené, tak s.ať na všetko? Neviem, kam vedie taká cesta prázdnoty? Asi nikam. Čo sme sa stali nihilistami?

hehe1

tak predstav si to decko, zije si pohodlne a odrazu ma vidinu zivota straveneho niekde v otrokarni.... brrr..... ja sa tym detom necudujem.... ale zas na druhej strane su lenive ako vos.... sedia za pc a nic nerobia.... tu je zivot strasny a tazky, nic tu nefunguje....

grckagrc

Suhlas s hehe. Presne taki idioti, ako Angela znizuju cenu prace na minimum.
Uz len z tych 3 stovak zaplatis najom, stravu a ine. Nie su lenivi, len nie su taki sprosti.

ANGEL-DEMON

hehe...kazdy ma na vyber... ale podla mna je lepsie ked niekto si zo zaciatku hocičo nájde nejaku prácu po skole aby si aj nejake pracovne navyky osvolij.. a nie byt na krku rodicom,.ktori robia za minimalnu mzdu a miesto toho aby si nejake peniaze odlozili, nemožu, lebo musia este tretieho chovať -lenive decko... lebo strava, energie, oblecenie niečo stojí... ved ked nechce na svk byt nech nie je,...nech ide do zahranicia, ale nech nesedia na riti a nestazuju sa....
ja tiez nebudem robit za 300€ preto hladma lepsiu pracu.. a uz ju snad mam...

hehe1

angel demon to vobec nieje o tom, ze decko je lenive, ale ze ma este rozum....ono za ten plat si ziadny zivot nevybuduje, to je z ruky do huby a robit niekde na 4 zmeny, kde po roku uz ani nevies, ci bdies, alebo spis nechce nikto normalny, lebo to je realna otrocina....ten nazor, ze chcu hrat hry a zarabat tisicku je taky....slovensky.... tie platy su tu na slovensku take len z jedineho dovodu a to, ze sa najde kopa idiotov, ktori za tu ubohu almuznu pojdu robit.... toto je taka nasa crta, my ohybame chrbat a otrokari pridavaju a pridavaju.... totiz aj v tom samsungu, ale aj inde robia este dvojnasobne normy ako niekde v nemecku za tou istou linkou, kde nemec dostane 3500 eur.... ver mi, viem, o com hovorim... treba len ujst odtialto, alebo sa vzdelavat, ci mat kontakty...

ANGEL-DEMON

kazde 2 hod prestávky... takze praca sa da zvladnuť...
len treba mať pracovne navyky a chuť učiť sa nove veci... to je všetko... ale su takí ktorí budu radsej rok na urade a živte ma rodičia... ktorí robia za 300€ ..lebo decko je lenive robiť za 500€ ..
ono chce 1 000€ za sedenie na riti...
mnoho dnesnych ludí hlavne mladých by si predstavovalo ideálnu prácu, sedenie na riti, hrať nejaku hru na pc a dostavat za to 1 000€

ANGEL-DEMON

robila som v samsungu,..
ak rozmyslas tak len nad Voderadmy... autobusy tam zvazaju ludí,.....
praca je tam OK... teraz mam fyzicky naročnejsiu,.. tam som len zapajala kábliky... nuda..... potiahli sme nejaky nadčas pred celozavodnou , miesto do 14 do 17 ale !!! za 12 dni som dostala vtedy vyplatu 420€ - takže vieš za čo robíš + ubytovanie zadarmo, čo je velke plus...

maju tam 530-580 v čistom! nie v hrubom.... odporucam agenturu eurotrade, davaju stravne listky kazdy tyzden, za to si kupis jest a vies si pekne ušetriť peniaze....

do SE v GA nejdi!!! tam ejebavaju,... totiž ženy čo tam robia 10 rokov zarobia do 450€ v čistom- cele zle! ziadne take ze 600€ zarobis nehrozi...

zjavne si mylis pojem hruba a čista mzda... u nas v tescu maju tiez 370€ ale tiez v cistom..