Neviem od coho to je, priatel tvrdi, ze od octu, mne sa to nechce verit... cim sa cisti zamkova dlazba? Obycajny pripravok na to nestaci, co som skusala to co davam aj na vanu :(
Flak na zamkovej dlazbe, ako vycistit?
Podla návodu na www.topbyvanie.sk funguje arva . Z moje j skúsenosti ale stačí aj lacný parný čistič. Na veľké plochy si treba požičať stroj.
asi bude lepsie to rozobrat a prevratit ako cistit, ked tam horel benzin a olej, zbytocna namaha to cistit
Skuste cistiace prostriedky na kamen (na pomniky a podobne)
ako vycistim dlazbu od zhoreneho auta???? diky
Tak mi nic ine nezostane teda Dakujem
ak je to od lúhu,/je to hydroxid sodný NaOH/,tak to neodstrániš, je to žieravina.Od potravin. kyseliny /neviem čo myslíš, či kys. citronovú, vinnú,tie by nemali nechať na dlažbe mapu.
Dlažba sa dá rozobrať a otočiť a položiť naspať.
mate skusala som,uz je to tam asi 3tyzdne a zatial nic...ani to nie je mastne, zda sa mi ze to hydroxid alebo potravinarska kyselina ktory som zmiesala s octom a nechala som to na dlazbe polozene bola to priehradka do pracky co som cistila Ine ma nenapada ze by som tam nechala...
keby bol od octu, tak to uschne a fľak nezostane.Zámk. dlažba je z betónu,je porézna a tým pádom aj to, čo sa tam rozlialo sa vsiaklo.Skús to vystriekať vysokotlakou vodou /wapkou/,ale si myslím, že sa to časom stratí samé.