potenie

Príspevok v téme: potenie
asd

Veľmi sa potím, je to dosť nepríjemné, pretože sa musím veľmi obmedzovať pri výbere oblečenia aby to nevidelo. Ono to nesmrdí, hygienu dodržujem pravidelne, 2x denne sa sprchujem, používam antiperspiranty...Nič nefunguje....Zaujímavé je, že akonálne odchádzam z domu sa to začína, keď prídem domov, tak je všetko v poriadku...Neviem čo s tým....Dá sa niečo účinné, ale naozaj účinné kúpiť...Vyskúšala som mnoho antiperspirantov a stále je to rovnaké...Vopred ďakujem

samko r.

Z byliniek je to šalvia lekárska, je proti nadmernému poteniu a pôsobí aj protizápalovo. Ináč to vyzerá na potenie z trémy, ale skús tu šalviu.

kitti

Som mala tiez problemy s potenim. Pila som vselijake bylinky,ale nic nepohalo.V lekarni som si kupila DRICLOR,je to antiperspirant.To bolo jedine,co mi pomohlo.Vyskusaj,oplati sa.

Luke27

dsa: dal som si ju vyšetriť no všetko je absolútne v poriadku, a aj napriek tomu sa velmi, velmi potím hlavne ak je to stres a toho mám až, až, no taktiež po hokeji či iných aktivitách som spotený jak hovado. V zime si dávam sprchu 2-3 krát za deň a v lete tak 4-6 krát.ja neviem čo mi je, ale endokrinologička ma poslala ešte ku kožnej nech sa ona na to pozrie. že vraj sú nejake kvapky aj masť, a aj nejaká chémia a to nechcem nato ma lekárka upozornila nech to testujú na niekom inom nie na mne. takže uvidím, idem v pondelok a ak mi niečo dá tak vám dám vedieť či to zabralo. veď treba to skúsiť

asd

Od pondelka pijem každé ráno na lačno čaj z čistej šalvie. Zatiaľ výsledok nevidím. Nezdá sa mi, že by to pomohlo. Uvidíme čo to spraví neskôr. Ale pravdepodobne môj problém s potením je na psychickej báze. Fakt neviem čo s tým.
To DSA: ano, môže byť problém aj so štítnou žľazou ale nemyslím si, že u mňa. Poznám ľudí, čo boli i na vyšetreniach a vôbec nič im nezistili.
Tak sa držte a napíšte svoje pocity a výsledky.

alickaj

Som rada, že budeme viacerí "v tom".Tak držme si palce, aby sme vydržali a nech nám to pomože.Ja si idem zajtra slávnostne varit 1. salku.Sice jednu som už vypila ktorýsi večer,len ja som si namiešala tú zmes o ktorej som písala.Ale len preto že mám všetky byliny a potrebujem ich minut.Potom Vám dám vediet.

jurop

potenie je jednoznačne psychického rázu. Ja mám s tým tiež problém. Raz za čas si dám Driclor...pomáha, ale snažím sa to čo najviac obmedzovať, lebo viem, že je to svinstvo. Tak keď vám tá šalvia vyjde, tak to skúsim aj ja. Držím palce

lusid

Pridavam sa do klubu potiacich :D , o salvii som uz pocula aj som mala v plane zacat pit kazde rano len som nezotrvala. Teraz ste ma znova povzbudili a chcela by som sa pridat k Vam.
Ja si o tom nasom probleme myslim tolko ze je na psychyckej baze. Aj som bola u psychologicky ale ta ma viac manej vysmiala.Tak teraz sa hlavne snazim byt sebavedoma,vyrovnana a nemysliet na flaky. To je moj hlavny liek.

alickaj

Najlepšie je čerstvý, ráno uvarit a vypit.Ja to budem praktizovat iba ráno ked budem v práci.A ostatné dni to nahradím večernou šálkou čaju.Aj tak sa može.Totižto ked som ráno doma, tak dost neskoro vstávam a nestíhala by som čakat ešte na ranajší čaj.V práci mi to vyhovuje lepšie.

asd

Ok, súhlasím. Len musím kúpiť tú šalviu. Takže s "experimentom" začnem až od pondelka, resp. utorka rána. A ten odvar mám piť čerstvý, alebo večer uvariť a nechať tak a ráno vypiť? Či ráno uvariť aj vypiť?