potenie

Príspevok v téme: potenie
asd

Veľmi sa potím, je to dosť nepríjemné, pretože sa musím veľmi obmedzovať pri výbere oblečenia aby to nevidelo. Ono to nesmrdí, hygienu dodržujem pravidelne, 2x denne sa sprchujem, používam antiperspiranty...Nič nefunguje....Zaujímavé je, že akonálne odchádzam z domu sa to začína, keď prídem domov, tak je všetko v poriadku...Neviem čo s tým....Dá sa niečo účinné, ale naozaj účinné kúpiť...Vyskúšala som mnoho antiperspirantov a stále je to rovnaké...Vopred ďakujem

anatvi

ahoj tak aj ja sa pripajam do klubu.mam pocit ked to citam ze vsetko som pisala ja.pouzivam driclor ,ale nie kazdy den a hlavne nie vecer mozno preto mam pocit ze mi nezabera ,ani som nevedaela ,ze sa to ma davat pred spanim.oblecenie je tiez podmienene mojmu problemu ta tiez je jedno ci je vonku 34+ alebo 15-
salviu mame ze by som to skusila?zatial ahojte

asd

Mr bombasctic...ok, ale používaš ho stále nie? Ak prestaneš, tak sa potenie vracia? A prosím ťa koľko stojí ten Driclor...Dík moc

mr bombastic

NAZDAR MAL SOM SKORO TAKY ISTY PROBLEM AKO TY, JEDNOZNACNE DRICLOR!!!!!!!UZ ANI NEVIEM AKE TO JE POTIT SA :)

asd

Alickaj, budem musieť zvoliť pravdepodobne tú alternatívu. Avšak chcela by som sa toho zabaviť navždy, a nie dočasne ako keď budem aplikovať Driclor

alickaj

Asd,mne sa stav trocha polepšil.Možno to mám na inom základe ako ty.Tak vyskúšaj ten Diclor ale popritom možeš pokračovat aj so šalviou.

lucifer

vyskusala som uz taktiez mnoho antiperspirantov,ale bez vysledku.prekaza mi to a taktiez ma to obmedzuje vo vybere oblecenia.bola som uz aj an endokrinologii a vsetko je v poriadku.poradte prosim

Aria

Ja pouzivam Driclor uz asi 3 roky. A davam si ho tak raz za tyzden. Ale stalo sa ze som si ho nedala dlhsie a podla mna mi to trosku pomohlo. Obcas sa mi sice urobia flaky, ale nie je to take priserne ako to byvalo. Davam si ho hlavne ak sa chystam niekam von a chcem si obliect nieco uzke. Jedine co mi vadi je, ze ked si ho dam vecer, tak ma to dost pali. Ale vzdy to pretrpim, pretoze to pomaha...

asd

Samko r. Šalviu pijem od pondelka, zatiaľ som nepostrehla žiadne zmeny.
Asi vyskúšam ten DRICLOR, no je to chem. prípravok, takže keď ho prestanem používať, potenie sa zaiste vráti (?)