Stale unavena, stale spim...

Príspevok v téme: Stale unavena, stale spim...
unavena25

Dobry den. Liecim sa rok na zmiesanu uzkostno-depresivnu poruchu, soc. fobiu, panicku poruchu... Lieky mi sadli. Posledne styri mesiace mam vsak neprekonatelne pocity unavy. V krvi mi zistili zapal, v moci stopy krvi, pochodila som kade-tade, nic nezistili. Spotim sa aj pri tej najmensej namahe. Mam zvysenu teplotu. Spim v noci od 21.00 do 6.00. Ked som v praci, tak popoludni 16.00 - 19.00. Ked nie som v praci, tak aj dopoludnia. Spim proste stale. Ale nie su to stavy typu, ze s niekym rozpravam a zaspim. Nevladzem nic robit, ani ma nic nebavi robit. A aj napriek tomu som stale unavena. Najradsej som sama, ak nikam nemusim ist, nik nemusi prist ku mne. Mam 25 rokov. Vie niekto, co mi moze byt?

draci_zub

Asi mas toho poskodene viac, ked mas poruchu. To je na dlhsi rohovor.

Tlak sa obvykle da upravit vitaminom C. Kup si ho v DM drogerii. Je cisty a lacny. V modrej krabicke 100 gramov za 2 eura. To je dobra cena. Urob si z neho citronadu. Mnam. Kavova lyzicka C, dva polievkovy lyzicky cukru a liter vody. Prve dva dni ber menej C-cka, kym si telo zvykne. Ak by si C-cko nahodou chcela neutralizovat, kup si v DM aj sodu bikarbonu, je bez hlinika. Taka mineralka vznikne.

Vitamin C je potravina, je neskodny. Vyskusat ho mozes, nic za to nedas. Uvidime.

Bolo by dobre, keby si prestala fajcit. Nech ti uz je cokolvek, fajcenie ti zhorsuje zdravotny stav. Naopak, zdravie si posiluj, napriklad spominanym vitaminim C. Okrem ineho tabak obsahuje kadmium. To je jedovaty kov, asi si o nom pocula. Uklada sa v tele a postupne zhorsuje zdravie. Samotne fajcenie ti tvoj stav asi ale nesposobilo. Zaujimal by ma nazor RNG-ho.

draci_zub

Hmm, nie som z toho múdry. Akurát v príbalovom letáku naznačujú že Seroxat poškodzuje pečeň. Vakcíny mohli spôsobiť uvedené poruchy, ale prejavilo by sa to hned v detstve.

Skús mi povedať aké máš iné choroby, aj ked zdánlivo nesúvisia s touto chorobou. Aj zlý zrak alebo vred na zadku. :-)

unavena25

Nedavno som sa vratila z hospitalizacie, tam mi liecbu nemenili, vsetko ostalo ako bolo. Asi to bude fakt depka. K svojej psychiatricke som sa zatial nedostala, skusim tento tyzden. Vdaka

psyché

Mne to pripadá buď ako reakcia na lieky alebo rozvinutá depresívna epizóda - v tom prípade lieky asi nevyhovujú. Konzultovala si svoj stav s psychiatrom?

unavena25

Ahoj. Plombu nemam ani jednu. Ockovania iba detske, neskor ziadne proti chripke, kliestom, nic podobne. A dokonca som este nemala ani ovcie kiahne. Beriem antidepresiva - Seroxat.

draci_zub

Moja obvyklá otázka: Máš alebo si mala amalgámové plomby v zuboch? To sú také strieborné až sivočierne výplne od zubárky. Dostala si väčší počet očkovacích vakcín, alebo vakcínu proti prasačej chrípke? Aké berieš tabletky (antiniečo)?